Jul 23, 2010

Cypern / Dag 4

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Saa er endnu en dag paa Cypern naesten gaaet. Jeg synes virkelig dagene hernede flyver afsted - det er godt at vi har snuppet 15 dage ellers saa skulle vi jo hjem her efter weekenden. Puha, nej tak. I dag har vi haft en kulturel dag. 9 af os stod tidligt op og koerte til den helt anden ende af oeeni bil til byen Paphos/Pafos (2 timers koeretur - godt at bilerne har aircon!). Pafos er faktisk den by 74% af alle danske turister bor i, naar de er paa ferie paa Cypern. Det forstaar jeg ikke helt. Jeg kan meget bedre lide det omraade vi bor i.
Naa, men i Pafos ligger et sted der hedder "Kongegravene" som er et gravsted for hoejtstaaende borgere af Pafos fra det 4. aarhundrede f. kr til 3. aarhundrede e. kr. Der er faktisk ingen konger begravet der (totalt forvirrende), men navnet kommer sig vist af hvor storslaaede disse grave er. Billederne er fra det site. Efter vi havde set stedet tog vi indtil havnen i Pafos, hvor vi spiste frokost og paa vejen hjem saa vi nogle ruiner af Afrodites Tempel - de var paent kedelige.


Pictures from my day here on Cyprus. Today we drove almost 2 hours to the city of Paphos to see the site "The Tombs of Kings". The pictures are from our day at the site.

No comments: