Jul 31, 2010

En dag i bjergene

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Igaar kom jeg jo med en lille teaser for vores dag i bjergene i form af et billede af mig plus friends i munkekutter. Her lidt flere billeder fra vores dag i bjergene som var en rigtig smukt dag. Vi startede med at koere op til klosteret Kykkos som laa i smukke omgivelser - og selve klosteret var ogsaa rigtig, rigtig flot. Derefter koerte vi videre mod det stoerste bjerg paa Cypern: Mount Olympus paa lige knapt 2000 meter. Udsigten fra toppen er bjerget var ikke det vilde - det var nemlig saa hoejt oppe, at alt andet saa ret blurry ud deroppe fra. Det flotteste ved den del af turen var faktisk turen derop, hvor vi kunne se rigtig meget. Efter vi havde besteget bjerget koerte vi ned igen og paa vejen ned besoegte vi en vingaard "Linos Winery", hvor vi smagte paa lidt forskelligt vin (og fik ogsaa koebt et par flasker... ups). Det var en super lang dag (vi startede kl. 09 og var hjemme kl. 18), men det var en super smuk tur. En anden gang ville jeg maaske droppe at bestige Mount Olympus, da det ikke var udsigten fra bjerget vaerd, men nu kan jeg da sige, at jeg har staaet paa Cyperns hoejeste bjerg! Nu vil jeg smutte i poolen med de andre og hygge. Det er min faetters sidste dag her i dag, da han skal moedes med sin mor i Berlin i morgen. Vi andre har heldigvis stadig til paa tirsdag.


Pictures from my day in the mounts yesterday. We visited a beautiful monastery, climbed the highest mountain on Cyprus Mount Olympus (by car) and did some winetasting at a winery. Ti was a long, but beautiful and great day!

Jul 30, 2010

Munk for en dag

Photobucket

Idag har jeg vaeret yderst fashionable klaedt i munkekutte paa klosteret Kykkos der ligger hoejt oppe i bjergene her paa Cypern. Jeg er super smadret efter en MEGET lang dag, saa dette er alt i faar for i dag, men jeg vender staerkt tilbage i morgen.
Grunden til at vi er iklaedt disse ting paa billedet er, at man skulle vaere taekkeligt klaedt, hvis man ville ind og se klosteret - man matte ikke ha' noget paa der var kortere end til knaeet og den regel roeg alle vi 3 piger + Martin for, saa det var paa med kutten. Det fik vi en del sjov ud af. Og nu hvor jeg ser dette billede, saa kan jeg godt se at munkekutte og raybans ikke er den bedste match?! Haha.


My outfit from today - a munks cape. We had to wear it to get into a monastery called Kykkos in the mountains here on Cyprus.

Jul 29, 2010

Sunrise Beach

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har lagt maerke til, at i er vilde, naar jeg viser billeder af strandene hernede fra. Saa jeg kan glaede jer med, at i dag besoegte vi en ny strand. Den var virkelig ogsaa skoent! Den ligger i en bugt der hedder Fig Tree Bay i byen Protaras - stranden vi var paa hedder Sunrise Beach. Vandet var noget af det koldeste jeg har oplevet paa Cypern, hvilket var absolutely fantastisk. Vandet var lidt mere blaat-groent end paa Makronissos Beach (som bare en total pool-blaa). Vi kom frem til at vi tror det er sandets farve der goer det - sandet paa Sunrise Beach i dag var nemlig mere brunt og grus-agtigt end sandet paa Makronissos som naesten var helt hvidt. Ja, det er nogle serioese "problemer" vi har hernede, naar det er dagens store samtale emne, right? Haha. Hr. Kaereste og jeg fandt et semi-"rev" som vi svoemmede rundt over og kiggede paa smukke fisk. Vi har aftalt at vi vil tilbage med et undervandskamera og tage billeder inden vi tager hjem paa tirsdag. Hertil aften har vi haft os endnu en pinic med en sindsyg udsigt og en flot solnedgang. Billeder foelger i morgen, naar vi er kommet hjem fra en tur i bjergene. Tror det bliver en spaendende dag i morgen med bjergkoersel, et kloster, naturen og en vingaard.


Pictures from my day here on Cyprus. I have noticed that you guys love it when I show you pictures of the beaches on the island. So you're probably gonna love this post. Today we went to the city og Protaras where we visited Sunrise Beach.

Jul 28, 2010

Outfit of the day # 87

Photobucket
Asos top - Gina Tricot shorts - Asos sandals - Rayban wayfarer sunglasses

Her er gaardagens outfit fra da vi var inde og spise frokost og gaa rundt i Agia Napa. Vi var alle serioest ved at smelte! Jeg fik brugt min blaa draperede top fra Asos for foerste gang og den er super fin og behagelig. Men maaske en smule stor i stoerrelsen (jeg har en UK10 paa her paa billedet).


My outfit from yesterday when we went into Agia Napa to shop and eat lunch. I wore my new blue drapede top from Asos for the first time.

Pinic på Cypern

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I forgaars spiste vi aftensmad i form af pinic ved en oede strand som Mikkel og Maria havde fundet. De havde ogsaa lavet maden, saa det var totalt luksus og virkelig, virkelig hyggeligt. Helt sikkert en af de hyggeligste aftener so far. Jeg efterlader jer med billede-spam fra vores gode aften, hvor der blev drukket sangria og spist tzatziki i spandevis. Jeg havde ioevrigt min H&M garden collection kjole paa for foerste gang. Total perfekt til saadan en aften.


Pictures from a few nights ago when we had a dinner-pinic at a beach. It was so lovely with the sunset, nice people and great food. One of the best nights we have had so far!

Jul 26, 2010

Hungover-boys

PhotobucketPhotobucket

Der er en paa disse billeder der i dag har kamp-toemmermaend og det er ikke mig. Drengene faldt i et stort hul (der var fyldt med alkohol) igaar, saa de er alle ret kvaestet idag (to af dem er ikke engang staaet op endnu - og klokken er 14 hernede). Derfor slapper vi af i dag, men i aften skal vi ud og spise til solnedgangen paa en oede strand som nogle af de andre har fundet. Det er i dag ogsaa 4 af holdets sidste dag, da de flyver i morgen tidlig (vi andre snupper lige 8 dage mere), saa derfor skal to af dem ogsaa med os ud og spise. Nu vil jeg smutte i poolen!
Billederne her er taget igaar aftes paa havnen i Agia Napa - lige inden vi gik paa Fiji-restaurant.


Most of the guys are pretty hungover today because they all went a bit crazy in the bar last night. These pictures of me and Mr. Boyfriend where taken last night at the harbour in Agia Napa.

Jul 25, 2010

More from Cyprus

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kan i snart mere Cypern-spam eller er i ved at braekke jer? Jeg har faktisk ikke engang vaeret her i halvdelen af tiden endnu, hvilket er skoent! Vi kan ikke rigtig finde ud af hvad vi skal lave i morgen - paa baadtur eller finde en ny strand? Aaaahh livet er haardt! Dagen i dag blev mest brugt ved stranden. Her er lidt stemningsbilleder:
1) Selve stranden Makronissos beach 2) Isthe med mangosmag, min bog og sour skittles 3) Mig med en milliard fregner (mindst!). Jeg tror ikke der er plads til flere fregner i mit fjaes nu 4) Hr. Kaereste er langt vaek i sin bog 5) Nogle af jer bad om flere gakkede billeder, saa vi slutter lige af med Christian der har staajlet sin kaerestes solhat. Jeg synes han er smadder paen med den paa.

Nu vil jeg smuttede i baren og lave nogle flere gakkede billeder til jer.


Pictures from my day today where we spent most of the day at the beach. Now I'm going to the bar!!

Jul 24, 2010

Outfit of the day # 86

Photobucket
Gina Tricot top - Gina Tricot shorts - Asos sandals - Asos bag - Rayban sunglasses - H&M ring

Jeg har lige endnu et ferie-outfit klar til jer - straight from The Tombs of the Kings, hvor vi jo var igaar. Det var SAA varmt og selvom jeg egentlig synes jeg havde klaedt mig paa ret fornuftigt i forhold til varmen, saa var jeg ved at omkomme i varmen. Tror helt klart, at igaar har vaeret vores varmeste dag indtil videre.


My outfit from yesterday when we went to The Tombs of the Kings. It was by far the hottest day we have had so far!

Jul 23, 2010

Cypern / Dag 4

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Saa er endnu en dag paa Cypern naesten gaaet. Jeg synes virkelig dagene hernede flyver afsted - det er godt at vi har snuppet 15 dage ellers saa skulle vi jo hjem her efter weekenden. Puha, nej tak. I dag har vi haft en kulturel dag. 9 af os stod tidligt op og koerte til den helt anden ende af oeeni bil til byen Paphos/Pafos (2 timers koeretur - godt at bilerne har aircon!). Pafos er faktisk den by 74% af alle danske turister bor i, naar de er paa ferie paa Cypern. Det forstaar jeg ikke helt. Jeg kan meget bedre lide det omraade vi bor i.
Naa, men i Pafos ligger et sted der hedder "Kongegravene" som er et gravsted for hoejtstaaende borgere af Pafos fra det 4. aarhundrede f. kr til 3. aarhundrede e. kr. Der er faktisk ingen konger begravet der (totalt forvirrende), men navnet kommer sig vist af hvor storslaaede disse grave er. Billederne er fra det site. Efter vi havde set stedet tog vi indtil havnen i Pafos, hvor vi spiste frokost og paa vejen hjem saa vi nogle ruiner af Afrodites Tempel - de var paent kedelige.


Pictures from my day here on Cyprus. Today we drove almost 2 hours to the city of Paphos to see the site "The Tombs of Kings". The pictures are from our day at the site.

Outfit of the day # 85

PhotobucketPhotobucket
Gina Tricot skirt - Gina Tricot top - Asos sandals - H&M earrings -Asos bag

Det er ikke altid nemt, at vaere laber hernede i varmen, men jeg gav det et forsoeg den anden dag, da vi skulle paa fiskrestaurant og det ville jeg da lige dele med jer.


Outfit from the other day when we went to the fish restaurant that I told you about.

Jul 22, 2010

Cypern / Dag 3

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


Tusind, tusind tak for alle jeres kommentarer paa indlaegget igaar - det goer det altsaa hyggeligere at blogge :) I dag har bare staeet paa toemmermaend her paa Cypern, saa der er ikke rigtig blevet taget nogen interessante billeder idag. Det blev der tilgengaeld taget igaar. Efter vi havde vaeret ved stranden og i poolen, saa smuttede naesten hele holdet ud og spiste paa en laekker fiskerestaurant i en by der hedder Patamos ca. 12 km fra Agia Napa. Det var virkelig godt og billigt! Jeg fik 2 retter + drikkelse for 20 euro. Bagefter tog vi hjem og festede til kl. 4 i morges. Festen endte i poolen - fuldt paaklaedt.


Pictures from last when we went to fish restaurant. And later we partied!

Jul 21, 2010

Cypern / Dag 2

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Saa er der dagens billede-spam her fra Cypern. Vi nyder det. MEGET! I dag tog vi til en strand der ligger i gaa-afstand til vores hotel. Den hedder Makronissos Beach og den var super skoen! Slet ikke saa pakket med mennesker som Nissi Beach desvaerre kan vaere. Vi badede en del og tumlede rundt i vandkanten, hvor vi legede med sand-mudder og tog en masse tossede billeder. Efter en del timer smuttede vi igen hjem, hvor vi piger bare slappede af imens drengene fik sig et spil risk. Nu er de fleste af os paa vej ud og spise paa en fiskerestaurant der ligger paa havnen i en naerliggende by. Vi blogges ved! Husk endelig at kommentere - det er saa hyggeligt!


Pictures from my day here on Cyprus. We went to a beach called Makronissos Beach. It was beautiful!

Jul 20, 2010

Cypern / Dag 1

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hej alle sammen! Jeg haaber i kan holde varmen derhjemme. Vi nyder det i fulde drag hernede. Vi startede dagen i dag med lidt morgenmad i skyggen, hvorefter vi straks kastede os i poolen. Det er ogsaa ved poolen de fleste af os har brugt det meste af dagen. Vi ville alle lige vaenne os til varmen inden vi tager ud paa de store eventyr (og samtidigt faa os lidt kuloer inden vi snupper en hel dag paa stranden). Her er lidt billede-spam fra dagen i dag. Lige saa snart jeg har sendt dette indlaeg afsted til jer, saa smutter vi ud og spiser. Det bliver godt! Vi skal paa den restaurant nede af vejen som var vores ynglings sidste aar. Vi blogges ved i morgen!!


Hey all! I just wanna sat hi here from Cyprus. We're really enjoying it a lot. We spend most of today at the pool - and here's some pictures from our day.

Jul 19, 2010

Outfit of the day # 84

Photobucket
Gina Tricot dress - Asos denim jacket - Faith sandals - Asos bag - H&M blue ring - H&M sunglasses

Nu er der ikke længe til, at jeg skal afsted mod Kastrup. Vi har sovet her i KBH hos min søster og hendes kæreste i nat - skønt at vi ikke skulle med både tog og flyve samme dag. Og på denne måde fik jeg både set Kia, Kat & Andreas (vi spiste middag med dem igår) og min søster & kæreste denne gang. I får her lige outfittet fra igår. Jeg skam-bruger virkelig denne kjole i øjeblikket. Den er super behagelige og samtidigt er jeg vild med det sommerlige print. Ihhh hvor jeg glæder mig til at jeg i aften sætter fødderne på cypriotisk jord. Det bliver et skønt gensyn med en fantastisk ø. HUSK nu at jeg blogger dernede fra - der er internet på hotellet, så der bliver slet ikke dødt her på bloggen. Jeg regner med at dele en masse lækre billeder og oplevelser med jer løbende indtil jeg igen er i Danmark om 15 dage. Håber i vil "rejse" med.


Right now I'm about to leave my sisters place here in Copenhagen to go to the airport. Tonight I'm again on Cyprus and I can't wait. It's gonna be great! There's internet on the hotel so I'm gonna blog while I'm there so do still visit the blog. I'll be looking forward to sharing pictures with you. This is my outfit from yesterday - I'm really wearing this dress a lot these days. It's comfy and cute.

Jul 18, 2010

Frokost med Kia

I dag smuttede jeg og Hr. Kæreste til KBH. Jeg havade bla. en frokost aftale med Kia - vi havde lige nogle spændende ting vi skulle snakke om. Kia så super laber ud med hendes nye hår! Vi nød solen og en KÆMPE ceasar salat. Ingen af os kunne rigtigt spise op.


Mr. Boyfriend and I went to Copenhagen today. I had (amongst other things) a lunch date with Kia. We had some things we had some things we needed to talk abot. Exciting things!

Jul 17, 2010

Spørg løs!


Jeg har lagt mærke til, at flere bloggere har taget formspringme i brug - og det er da også super smart! Så kan man samle alle de spørgsmål (og mine svar) i evt skulle ha' på et sted. Og i har alle mulighed for at læse det igennem. Derfor har jeg netop nu lige oprettet mig derinde med min egen profil her, hvor i kan stille et spørgsmål (eller flere) og så svarer jeg derinde under jeres spørgsmål. Så hvis i har noget i har lyst til at spørge om, så er i mere end velkomne! Det er det meste jeg svarer på, men måske kommer der noget hvor jeg forbeholder mig retten til også at holde noget privat. Og useriøse spørgsmål slettes selvfølgelig. Jeg glæder mig til at læse (og svare på) jeres spørgsmål! Gå ind her. Det er tilladt at stille spørgsmål både på dansk og engelsk.


I've made my self a formspring profile where you guys can ask me (almost anything you want). You can see it here and ask me questions. I'll be looking forward to reading and answering your questions! You can ask me questions in both danish and in english.