Aug 31, 2010

Jeg har shoppet for 6000 kr

Bare det var for 6000 kr tøj og sko jeg havde shoppet i dag, men ak nej. Jeg har istedet brugt ca. 6000 kr på maling, tapet og en lampe. Av av. Det er sgu dyrt at flytte og indrette et nyt hjem. Seriøst, hvorfor skal maling være så fucking dyrt? Nå, men som sagt købte vi også tapet til en endevæg og det blev dette overstående som er fra Nordic Leaves og denne her hedder "Elephant grass" (farven hedder "Brown on beige"). Tror det bliver rigtig godt. Iøvrigt tak til den af jer den anbefalede webshoppen Tapet Café. Det var ikke der jeg købte det, men det var der jeg opdagede netop dette tapet. Så tak!
Nu vil jeg smutte op og male lofter - spændende, right?


Today I've spent more 6000 danish kroner on wallpaper, paint and a lamp. It's expensive to move to a new apartment! The wallpaper we chose is this above from Nordic Leaves.

Updated salgsblog

Vi har lige fået penge i dag og alligevel er jeg allerede presset. Ikke fordi jeg har shoppetamok - nej, fordi alle vores penge denne måned skal gå til møbler, maling og generel indretning (ny lejlighed er fedt, men knapt så fedt hvis den er tom). Derfor har jeg smidt en masse op på salgsbloggen: bla. min hvide Gina Tricot kjole med sløjfe og mine H&M denim shorts. Jeg ligger mere på senere - bla. sko fra Vagabond. Jeg har desuden genoprettet et par af annoncerne, da jeg troede de var solgt, men så hoppede køber fra. Kig forbi her på salgsbloggen.
Husk i kan også tilmelde jer som faste læsere inde på bloggen. Derved får i hver ny annonce ind i jeres google reader hver gang jeg opretter nyt.


I've updated my sales blog with a lot of new stuff from Zara, Gina Tricot, H&M, Forever21 and Lipsy. Take a look here.

Aug 30, 2010

Ny spindelvævs strik

Photobucket

Velkommen i min garderobe, nye strik! Hapsede denne i sidste uge, da den var latterlig billig. Kun 159 kr (og nej, der er ingen præmie til den der gætter hvorfra. Til de langsomme kan jeg sige: Gina Tricot). Den er lidt mere mørkeblå end på billedet, hvor den nærmest ser lilla ud. Det er den skam ikke. Overvejer også at snuppe den i sort. Det ville være en nem løsning til de koldere tider vi går imod.
Jeg kommer lige hjem fra, at ha' været oppe i vores nye lejlighed. Vi har fået nøglerne i dag og har rykket de første flyttekasser derop. Vi regner dog med at bo i vores gamle lejlighed september ud. Men vi kan lige så godt få flyttet lidt ting hver gang vi alligevel tager derop.


This is my new blue knit from Gina Tricot (it looks purple in the picture, but it's actually more dark blue). It was so cheap that it had to come home with me. I'm also considering buying it in black.

Asos efterårskjole

Jeg sidder seriøst lige nu og kæmper med at holde mine øjne åbne. Jeg er SÅ træt. Var oppe i nat til kl. 02 for at pakke ting i flyttekasser - vi får nemlig nøglen til den nye lejlighed senere i dag. Og så skulle jeg så op kl. 8 i morges, da skolen jo ikke holder fri bare fordi man skal flytte. I kampen om at holde mig vågen her midt i timen (hvor jeg egentlig burde koncentere mig om at lære programmet Indesign at kende), så sidder jeg og kigger på netshops og faldt lige over denne kjole fra Asos. Synes den har nogle lækre farver som ville være fine her til efteråret - især stylet med strømpebukser og en cardigan i efterårets trendy brune nuancer. Og den er heller ikke så dyr! Den kunne jeg altså godt finde på at snuppe, når der går løn ind i morgen. Nu vil jeg smutte tilbage og se om jeg kan koncentere mig om det der Indesign...


I'm in school right now (trying to learn the program Indesign) and I'm so tired. I was up until late last night packing stuff down so we can move some things today when we get the key to our new apartment. While trying not to fall to sleep I'm surfing around on netshops and I found this dress from Asos. I like the colours and it would be pretty for fall styled with brown/camel items. And it's cheap too!

Aug 29, 2010

Søndags wokmad

PhotobucketPhotobucket

Lige nu sidder jeg og gnasker på det her - nøj, det blev godt! Søndagen er gået med tur til Bilka for at se på en sofa de havde tilbud på fra i dag. Den var ikke noget, da vi så den i virkeligheden. Den virkede ret cheap - både udseendesmæssigt og kvalitetsmæssigt. Så vi er stadig på sofa-jagt. Søndagsmiddagen er altså wokmad, som i kan se. Jeg blev inspireret af Sofie der for nogle dage siden lavede wokmad med peanuts. Jeg har ikke rigtig nogen opskrift på min her, da jeg bare hældte lidt i som jeg havde lyst til. Jeg kan dog oplyse om HVAD der er i: kylling, gulerødder, broccoli, hvidløg, frisk chili, peanuts, babymajs, forårsløg, nudler og så er det hele smagt til med lidt honning og engelsk sovs. Hvad spiser i på sådan en søndag? Måske kan vi inspirere hinanden.


This is what I'm eating right now. And it's very, very tasty!

Acne Hybria

Photobucket

Det er ingen hemmelighed, at jeg langt fra er fan af Acne's fodtøj. Jeg synes flere af deres modeller er direkte grimme (især de forfærdelige Admire der er alle steder i øjeblikket). Men nu må jeg så krybe til korset og indrømme at disse Acne Hybria da er vildt lækre!! Hælen er virkelig, virkelig fed. Hr. Kæreste så mig sukke over dem igår og sagde så, at han godt ville give mig en lille gave (prøv lige at spørge om mit hjerte holdt en kort pause!)... indtil han så fandt ud af at de koster ca. 3200 kr. Så synes han alligevel han heller ville give mig noget andet. Haha. Og let's face it - jeg ville også hellere ha' at han gav mig en forlænget weekend somewhere i Europa for de penge end et par støvler. Jeg vil hellere ha' oplevelser end sindsygt dyre sko (jeg tager dog gerne imod hvis det er gratis - både støvlerne og rejserne!). De er virkelig fede, men jeg vil ikke betale prisen.
Hvis nogle af jer er villige til at give de 3200 kr, så kan de købes lige her.


I'm dreaming of these Acne Hybria wedge boots. I've never been a big fan of Acne footwear - I think most of it are very ugly (especially the Admire boots). But these are gorgeous! Too bad they're so expensive.

Aug 28, 2010

Outfit of the day # 92

Photobucket
Asos top - Gina Tricot skirt (tube scarf) - Gina Tricot necklace/halskæde - Forever21 wedges - H&M and Glitter rings


Dagens outfit igår, da jeg var til Kansas City Live (en masse rockmusik under åben himmel) her i Odense. Hr. Kæreste var VIP plus one, så jeg tænkte at jeg ville give det en chance (selvom jeg er en rendyrket poptøs). Jeg fik bekræftet, at pop vist bare er min genre - dog overraskede bandet I got you on tape mig positivt. Jeg fik afvide af vores venner, at de vist også har vundet P3 Guld eller noget. Nederdelen er iøvrigt ikke en nederdel - det er mit nye tube-tørklæde fra Gina Tricot som jeg er trådt ned i og har så sat det pænt efterfølgende. Super behageligt at ha' på!


My outfit from last night when I went to Kansas City Live as Mr. Boyfriends' "plus one". Not much into rockmusic, but I thought I'd give it a try since it was free. FYI, my skirt in the picture is actually not a skirt. It's my new tube scarf from Gina Tricot that I've just used as a skirt. It was very comfy!

Aug 27, 2010

Skal vi linke?


Outfit fra i tirsdags - se mere her

Jeg kan se at jeg har fået en del flere besøgende de sidste par uger og samtidigt også en masse nye læsere. TUSIND TAK!! Jeg ved tak bare er et fattigt ord, men jeg mener det sgu! Jeg tænkte, at jeg derfor også lige ville opdatere min linkliste. Hvis i gerne vil på, så smid jeres link her i en kommentar. Er i ikke søde og tjekke om i allerede er på min liste inden i skriver? Sidste gang var der en del af jer der skrev som allerede var på og det gav mig lidt extra unødigt arbejde. I skal kigge på den liste nederst til højre som hedder "Other blogs". Alle blogs er velkomne - både modeblogs, madblogs, boligblogs osv. - der er kun et "krav":

1) Hvis jeg skal linke til jer, så skal i også linke til mig på jeres blog. Det er vel fair nok? Hvis jeg ikke kan se mit link nogen steder på jeres blog, så adder jeg ikke jeres link.


I'm updating my link list - if you wanna get the link to your blog on it then write your URL here in a comment. There's only one "demand" and that is that you're linking back to my blog on your own blog.

Moschino 28 kr

PhotobucketPhotobucket

Engang imellem har man åbenbart lov til at være heldig! Jeg fandt dette bælte i en genbrugsforretning igår til sølle 28 kroner. Det er lidt slidt og man kan selvfølgelig stille spørgsmålstegn ved ægtheden, men selve bæltet er helt sikkert rigtigt læder. Og seriøst, til 28 kr lever jeg gerne resten af mit liv med tvivlen om det er ægte.


I bought this Moschino belt at a second hand shop yesterday for only 28 kroner (around €4/£3/$5). It may not be real, but it's real leather for sure and I love it!

Aug 26, 2010

Sko-ulykker


Det her er hvad der sker, når man sidder i timerne med adgang til internet, har sit dankort på sig og pludselig opdager en 15% rabatkode til Asos. Til mit eget forsvar skal det siges, at jeg har planlagt at nogle af mine nye vinterstøvler bla. skulle være et par sorte wedges, så det kan nu krydses af listen! Koden AWSTYLE15 giver 15% af på alle Asos egne mærke (de hedder typisk "Ásos" som det første ord i item-navnet) - og endda også på det der er på udsalg af Asos' eget mærke. Koden gælder til og med d. 31/8 2010.


I just bought these new black suede wedges from Asos. And I used this 15% discountcode AWSTYLE15%. It only replies on Asos' own brand - but it's also valid on Asos items on sale.

H&M Home store launch

Photobucket

I tirsdags var jeg som fortalt til H&Ms Home Store åbningsfest. H&M har i et stykke tid solgt deres home items (håndklæder, sengetøj, puder osv) via deres hjemmeside, men nu har de åbnet deres første fysiske Home store i Danmark. Den ligger på Amagertorv i KBH - men med indgang fra Læderstræde. Jeg var der sammen med min veninde Kat og mange andre bloggere (bla. Whynotblog-pigerne, Kia, Katrine, Mikkel, Momo og Maria) - og en masse, masse andre mennesker. Der var packed inde i butikken! H&M forkælede alle med Moët champagne, søde tjenere og meget fancy snacks! Alle vi bloggere fik desuden lov til at vælge en ting gratis + vi havde 25% rabat på hvad vi ville købe udover. Jeg valgte noget sengetøj som min gave og så købte jeg et badeforhæng og nogle håndklæder. Jeg skal nok vise jer det i et seperat indlæg. Jeg tog også hjem med en anden "gave" - inde i butikken fik jeg mit første bistik ever.... nøj, sådan noget gør naller! Godt at jeg var lidt tipsy fra en masse gratis champagne ellers havde jeg sat mig ned og tudet. De sidste to dage har mit lår været rødt og blåt - og klør en del. Lad os håbe der går 26 år inden jeg igen får et bistik! Home butikken åbner iøvrigt i dag (26/8 2010) kl. 10.00.

Billederne er en blanding af mine egne og et par stykker jeg har lånt af Nicklas.


Pictures from the H&M Home store launch that I attended 2 days ago with a lot of other bloggers and free champagne. It is the first actual Home Store in Denmark and it's opening today.

Photobucket
Moët champagne og lækre snacks - denne her var tun tartar med bla kapers, perleløg og spiselige blomster

PhotobucketPhotobucket
Super smart shopping koncept: Du snupper denne metal-shoppingkurv...

Photobucket
... og så snupper du magneter med billeder af det du gerne vil købe og tager det med op til kassen, hvor de så finder tingene til dig på lageret. Rigtig smart system og så slipper man for at rende rundt og bære på puder, tæpper osv.

Photobucket
Bloggernes "bord" - sjovt nok flydt med en masse glas...

Aug 25, 2010

Outfit of the day # 91

Photobucket
Gina Tricot blouse - Gina Tricot skirt - Primark flats - YSL ring


Mit outfit igår til H&Ms Home store launch var igen en stor del Gina T. Men helt ærligt: hvis man arbejder et sted, hvor man kontant bliver udsat for fristelsen af nyt tøj OG at man samtidigt får 50% af nogle i forvejen latterlige priser - ville de fleste af jer så ikke købe en del der? Men i må lige sige til, hvis i får Gina-overload. Så skal jeg nok prøve at drosle det ned i perioder.
Selve outfittet er ikke så farverigt, men jeg prøvede at live det lidt op med rød læbestift og min YSL ring (ja, den bor nærmeste på min hånd). Nederdelen er altså for skøn. Behagelig at have på og samtidigt i en fin, fin farve. Jeg forudser, at vi kommer til at se en del til den farve her i løbet af efteråret! Jeg overvejer også om jeg skal købe nederdelen i den armygrønne farve. Hvad synes i?


My outfit yesterday from the H&M Home store launch in Copenhagen. I know I'm wearing a lot of Gina Tricot clothes at the moment, but that what happens when you work there. And good news for you german readers out there: Gina Tricot are opening in German in september. They're opening stores in Köln and in Düsseldorf.

26 års screening

Pt ligger jeg bare hjemme i sengen og putter. I morges var jeg til min 26-års screening hos lægen for at blive tjekket for cellecforandringer som senere kan udvikle sig til livmoderhalskræft. Det er ikke så rart, så jeg havde givet mig selv lov til at gå hjem i seng bagefter og tag en afslapningsdag med serier og kage (jeg er ikke sikker på, at det er videnskabeligt bevist at kage hjælper - men det føles det som om det gør!). Tilbudet om screening for celleforandringer får man første gang, når man er 23 og derefter er det hvert 3. år. Min screening som 23-årig var helt fin og viste ingen tegn på celleforandringer. Jeg håber, at denne heller ikke viser noget unormalt. Nu skal jeg bare lige vente 4-6 uger med at få svar.

Jeg skrev i marts dette indlæg om tilbudet man får, om HPV-virusset og vaccinen - i kan læse det her, hvis i har lyst. Selve screeningen er ikke rar, dog uden at gøre direkte ondt eller lignende. Jeg ville ihvert fald ikke udeblive fra det, når man måler det med at det kan redde ens liv eller give en ro i sindet (hvis der ingenting er). Jeg er ihvert fald glad for, at jeg både er kommet afsted som 23 og 26-årig. Kom afsted piger! Min læge sendte selv brev ud begge gange om at "nu var det tid", men jeg ved fra igennem veninder, at det er langt fra alle læger der gør det, så husk det selv - og bestil så den tid! I kan læse meget mere på vidunderlivet.dk

Ikke mere seriøsitet fra mig. Nu vil jeg se latterlige serier og besvare jeres spørgsmål på Formspring.me og senere skal i nok høre mere om H&M Home launch samt få dagens outfit fra igår.


Today I went to the doctor's to have a screening for cervical cancer. There's nothing wrong (I hope), but it is something we offer all women from age 23 and up (every 3 years) to check there's nothing wrong. I took the offer when I was 23 and everything was fine. This was my 2. checkup and I hope everything is fine this time too.

Aug 24, 2010

H&M Home launch

Lige nu er jeg (endnu engang) på vej mod København. Jeg skal til H&Ms Home Store åbningsfest her i aften. H&M har nu et stykke tid solgt deres Home kollektion (sengetøj, håndklæder, pudder osv) fra deres hjemmeside, men nu slår de dørene op for deres første fysiske Home store. Den åbner for alle på torsdag kl. 10 og afdelingen er en del af butikken på Amagertorv på Strøget i København. Jeg glæder mig til at se tingene - og måske få et kig på deres efterårs kollektion. Hr. Kæreste og jeg står jo og skal flytte i ny lejlighed lige om lidt, så der er sikkert lidt vi kan bruge. Vi har noget sengetøj derfra og det har vi været fuldt tilfredse med. Jeg glæder mig også til at se de andre bloggere - har hørt der skulle komme en del.


H&M are opening there first H&M Home store in Copenhagen on thursday, but I'm going to their launch party tonight. Can't wait to see all the new things and all the other bloggers.

H&Ms IT-kjoler

Photobucket

Da jeg så disse billeder der sad jeg seriøst og savlede - MEGET! H&M har lavet en kollektion bestående af hvad de kalder "it-kjoler" som er til alle efterårets mange fester. Kollektionen indeholder dog også nogle enkelte ikke-kjole items, så som den sorte frynse jakke. Kollektionen kommer nu her i september og den består af 20 kjoler. Jeg synes virkelig det ser lækkert ud - er især helt på den kjole her øverst, leopard-tingen og så den korte, tætsiddende blonde-sag. Håber det bliver til priser der kan betales og at kollektionen udkommer andre steder end i KBH. Kollektionen er limited edition og de har planer om at gentage ideen igen i foråret. Hvad synes i om kjolerne?


H&M are lauching a collection of "it-dresses" this september. The collection consist of 20 dresses and some other few none-dress items. I love the dress above and the short lace one. What do you think?

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Aug 23, 2010

Covergirl outlast lipstain

Jeg har flere gange hørt om Covergirl's Outlast Lipstain (ja, det make-up mærke der altid nævnes en milliard gange i America's Next Top Model). Det skulle i princippet være lidt lige som en tush-læbestift på den måde, at den afgiver farve, men den efterlader ikke den fedtede/glossy overflade som en læbestift. Samtidigt skulle den holde hele dagen. Jeg så også, at Sara bloggede om den for noget tid siden - så nu må den altså prøves! Jeg fandt den på Ebay UK til ca. 70 kroner inkl porto fra USA. Jeg købte farven Everbloom Kiss. Har nogle af jer prøvet den eller hørt om den?


I've heard a lot about th Covergirl Outlast Lipstain so now I've bought one on Ebay since we don't have Covergirl in Denmark. Have any of you tried it? Is it any good?

Back to school... igen

Min sommerferie er nu officielt slut, da jeg startede i skole igen i dag. Virkelig træls - jeg kunne sagtens ha' brugt en måneds ferie mere. Uden problemer. I dag var heldigvis bare lidt introduktion til det nye semester (hvad de forventer af os osv), så det er først i morgen at det går løs. Lige nu ligger jeg i sengen og slapper af - jeg vil lige lave mig noget frokost og så slappe af til det nyeste afsnit af True Blood. Senere vil jeg prøve at se om jeg kan hive mig selv til træning. Jeg har sløset lidt med det på det seneste og vil gerne have en trænings-rytme igen. Jeg har nemlig haft svært ved at komme igang igen efter jeg er kommet hjem fra Cypern.


My summer holiday has now ended since I started school again today. I'm not really ready - I could really have used one month of vacation more. Now I'll grab myself some lunch and watch the newest episode of True Blood.

Aug 22, 2010

Blå brudegæst

PhotobucketPhotobucket

Så fandt jeg sgu en kjole til det kommende bryllup - og valget faldt på denne. Jeg var faktisk begyndt, at overveje om jeg bare skulle genbruge noget fra skabet. Mest af alt for at spare lidt penge. Men da vi fik denne hjem på jobbet den anden dag, så hapsede jeg altså den. Farven er skøn, kjolen sidder pænt og den er rar at have på. Og den var billig! Jeg regner med at style den med mine nude Topshop heels eller de Burberry-agtige stiletter fra H&M. Hvad synes i om kjolen? Jeg overvejer at smide en blazer over til om dagen, hvor selve vielsen skal foregå. Om aftenen kan jeg sagtens smide en evt jakke. Fik jeg forresten fortalt jer, at vores venner (brudeparret) har spurgt Hr. Kæreste om han vil forestå vielsen? Det vil sige, at det er ham der skal spørge dem om de vil giftes med hinanden. Virkelig cool!

Kjolen er fra Gina Tricot til 249 kroner - den er i butikkerne og webshoppen lige nu.


I bought this dress for the wedding I was telling you about. I like the colour, it fits nicely and it was cheap! I'm considering styling it with my nude Topshop heels or my Burberry-like heels from H&M. What do you think of the dress?

Velkommen til!

Jeg vil bare lige sige "Velkommen til" til alle de nye faste læsere jeg har fået her på det sidste (både på min google reader/faste læsere box ude til højre og til dem på bloglovin'). Det er helt fantastisk, at i er så mange der gider at læse med og det er skam ikke noget jeg tager for givet. Just so you know! Hvis nogle af jer har nogle spørgsmål, så kan i kigge her om de allerede skulle være besvaret - og hvis ikke, så spørg endelig på formspring! Jeg holder mig en stener-søndag, så der skulle være masse af tid for mig til at besvare eventuelle spørgsmål.
Ellers var jeg til en rigtig hyggelig fødselsdag igår. Stedet de holdte festen var oppe under taget på den gård de bor på og de havde sat en masse lyskæder osv op - det var SÅ hyggeligt. Jeg mødte også Yasmin som jeg før har hilst på til bloggerfesten på Hornsleth bar i juni. Jeg fik desværre ikke taget noget outfit billede igår, da jeg røg videre til fødselsdagen direkte fra arbejde. Men jeg havde bla. samme taske, ring og neglelak på som her på billedet (billedet er dog taget den anden dag, da jeg var til prinsesse-møde).


I just wanna welcome all the new readers I have gotten lately - both on my google followers and on bloglovin'. I'm very grateful that you guys keep on reading my blog - just so you know! If you have any questions for me at all the you're welcome to ask me on formspring here. You can ask me in both english and danish.

Aug 21, 2010

Green pants

Jeg er lidt bagud med at svare på kommentarer - det skal nok komme, men jeg var så smadret igår efter knap 10 timers arbejde. I dag står den også på arbejde og så efterfølgende fødselsdag. Dog intet vildt for mit vedkommende. Jeg vil gerne slappe af og træne i morgen - og ikke spilde søndagen med tømmermænd ligesom jeg gjorde sidste weekend. Butikkerne i Odense C har forresten åbent til kl. 17.00 i dag pga Blomster Festivallen - så ved i da, at i har et par timer extra at shoppe i!
Jeg overvejer iøvrigt disse bukser. Jeg kan rigtig godt lide farven og samtidigt ser de rigtig behagelige ud. Prisen er også ganske okay; de koster £30 på Asos lige her (fås også i sort). Hvad synes i?


I'm considering these pants from Asos. I like the colour and they look very comfy. And the price is pretty okay too: £30 on Asos right here. What do you guys think?

Aug 20, 2010

Banankage med chokolade

Photobucket

Igår bagte jeg den her banankage (jeg var totalt hausfrau igår - ryddede op, vaskede op og bagte). Og der er heldigvis mere tilbage! Nøøøøj, den var god. Banankage har altid været en af mine favorit kager og den skal helst være rigtig dejlig svampet (og så SKAL den være med chokolade). Jeg var så utålmodig igår, at jeg simpelthen ikke kunne vente indtil chokoladen var størknet (som i kan se på billedet) - jeg MÅTTE simpelthen smage. Hvis i også skulle få lyst til at bage en weekend-kage, så er opskriften her:

Banankage med chokolade (ca. 8 personer - eller EN meget kageglad fashionista):

170 gram sukker
3 æg
125 gram hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker (jeg puttede vist 3-4 i... det skader ikke!)
100 gram smør
3-4 bananer
200 gram mørk chokolade (100 gram i kagen + 100 ovenpå kagen)
Jeg tilføjede også 1-2 tsk vanilje essens - men det var bare fordi jeg alligevel havde det.

Smelt smøret og bland det sammen med alle de andre ingredienser pånær bananerne og chokoladen. Mos derefter bananerne og grov-hak de 100 gram af chokoladen og bland det i dejen. Hæld den i en smør-smurt form og bag den i oven ved 200 grader i 35 min. Når kagen er færdig, smelter man de sidste 100 gram chokolade og fordeler på kagen. Spises når chokoladen ovenpå er størknet (man kan evt sætte den i køleskabet for at få det til at gå lidt hurtigere). Velbekomme!


I made this bananacake with chocolate yesterday and it was SO good. Luckly there's still plenty left. And yes, I was too impatient to wait for the chocolate to stiffen.

Skull cardigan

Photobucket

Et af mine seneste er køb er denne fantastiske cardigan fra Gina Tricot. Seriøst, jeg ELSKER den. Den er så rar og samtidigt very trendy lige nu. Den er lidt stor i størrelsen, så jeg snuppede den i en str. small - og den er stadig oversize til mig. Jeg har haft den i en uges tid og jeg har allerede haft den på 4 gange. Det er et af de bedste køb jeg har gjort på jobbet i lang tid. Vi har den lige nu i butikken (og på webshoppen) og den koster sølle 199 kroner. Den findes også i en leopard version som i kan se på Kia her.


One of my latest buys are this amazing cardigan from Gina Tricot. Seriously, I LOVE it! It's so comfy and also very trendy right now. By the way: do I have any german readers out there? Because I have some news for you. On september 30th the first Gina Tricot shop will open in Germany!

Aug 19, 2010

Brudegæst... outfit?

Som jeg vist har nævnt før, så skal vores gode venner Mikkel & Maria giftes d. 25. september og det betyder at jeg er gået på kjole jagt. For mig er at være brudegæst = kjole. Personligt kunne jeg aldrig finde på, at troppe op i bukser til et bryllup - men det er bare mig! Jeg har kigget og synes ikke rigtig jeg kunne finde noget på Asos (I think that's a first!). Tilgengæld faldt jeg lige over denne fra H&M. Den skulle komme i butikkerne et sted imellem uge 33 og 35. Og den kommer til at koste 249 kroner. Det kunne være jeg lige skulle tjekke den ud. Nogen der ved om den er fra Trend? Jeg krydser fingre for den ikke er. Synes i den er fin nok til et bryllup som gæst?


On September 25 my good friends Mikkel and Maria are getting married and I'm going to the wedding. I've looked for a dress to wear (I only wear dresses to weddings - never pants), but I haven't found anything so far. But I'm considering this one from H&M. It's very cute!

Buy: Topshop nude heels

PhotobucketPhotobucket

Skoene som jeg havde på igår får i lige her et bedre billede af. Jeg købte dem lige før jeg tog til Cypern, men pga ferie-stress, så fik jeg aldrig vist jer dem... før nu! De var på udsalg i butikken i Odense, så jeg mener jeg fik dem for lige omkring 500 kroner. Det var altså love at first sight! De er af ruskind og har den skønnest nude farve. Jeg har længe ledt efter et par nude heels og det kan nu tjekkes at listen. Eneste minus er, at de er SINDSYGT høje. Jeg er vant til 12 cm heels, men de her nærmer sig vist 15 cm - og det kan man godt mærke!


These are the heels I was wearing yesterday. I've actually not shown you guys these before now, but they're something I bought back before I went to Cyprus. I found them on sale here in Odense so I got them a bit cheaper - nice! I love the combo of the nude colour, plateu and the suede.

Aug 18, 2010

Outfit of the day # 90

Photobucket
Asos dress - Asos clutch - Topshop heels - YSL ring

Jeg er lidt skuffet. Prinsesse Marie kom, sad på en stol under åbningen og smuttede så igen. Man fik ikke rigtig muligheden for at hilse på - eller i det mindste glo en masse. ØV. Men hun var der - og jeg fik en undskyldning for at købe en ny kjole haha. Og maden til middagen på rådhuset var rigtig lækker, så lidt lækker (GRATIS) mad og vin fik man da ud af det. Her får i ihvert fald dagens outfit - som lovet. Hvad synes i om outfittet? Kan i lide det?


Here's my outfit from today when I went to the opening of Odense Flower Festival that Princess Marie attended too.

Stress

Tjekker lige ind og siger hej. Løber rundt i lejligheden og prøver at blive klar til prinsesse-mødet der er om under 2 timer. Min kjole er først lige ankommet NU, så spørg lige om jeg nåede at få stress inden? Nåede faktisk at planlægge et plan B-outfit in case at den ikke dukkede op. Men det gjorde den - og både den og den oversize clutch er super fin. I får outfittet at se senere!

Aug 17, 2010

H&M Home & Nyt hjem

Lige som flere af de andre bloggere, så synes jeg altså at det er lidt fedt, når der bliver gjort lidt ud af de invitationer man får. Denne gang er det H&M der har kræset lidt for det. Igår modtog jeg denne invitation til launch af H&M Home store i KBH. Invitationen er en metalplade formet som et hus - ret laber invite, if you ask me! Godt gået, H&M! (Jeg har selvfølgelig sløret adresse, tidspunkt og andet relevant info. Tror næppe at H&M ville være tilfreds med, at jeg lige inviterede hele blogland med til festen).
Det er iøvrigt super relevant for mig, at skulle over og kigge på bolig-stuff. Jeg har nemlig en lille nyhed jeg endnu ikke har fortalt jer. Hr. Kæreste og jeg har ENDELIG fået ny lejlighed - og den er dejlig stor! 4 værelser, 100 kvm og stadig i Odense C. Fantastisk! Den er vores fra 1. september, så der er ikke så længe til. Vi regner dog først med at begynde at bo i den nye lejlighed fra 1. oktober. Vi vil gerne tage os god tid til at få malet og indrettet os. Hvis der forresten er nogle af jer der kender nogle gode netshops med tapet, så sig lige til. Vi vil gerne ha' noget sort/hvidt mønsteret tapet for enden af den ene væg i stuen. Men synes det er så dyrt.


I love when people put an effort into things. Look at this invite I just got from H&M to their Home store launch in CPH. It's a metal plate! So cool! And it's actually pretty relevant for me to go and look at things for a home because we're moving! We finally got our selves a bigger apartment. Yay!

Szhirley by Just Female

Et af de events jeg var til i fredags var et Just Female holdte for at fremvise den kollektion Szhirley by JUSTFEMALE de har lavet sammen med den danske sangerinde Szhirley. Det blev holdt i en af deres butikker, hvor der var boblevand, mokai og snacks. Jeg blev meget overrasket over at se, at hele kollektionen var sort (pånær EN ting). Godt er det en kollektion der udkommer i oktober-november (2010), men derfor behøver det hele vel ikke at være sort? Vi fik dog afvide, at det var ikke hele kollektionen vi så i fredags, så det kan godt være der kommer lidt flere ting med farver på. Bla. skulle der komme noget strik også.
Selve de forskellige items var fine dog uden at være groundbreaking på nogle måder. Priserne er holdt nede på samme niveau som Just Female's normale priser, så det hele var på et niveau, hvor vi alle kan være med. Det er dejligt! Vi fik desuden også spottet et par danske celebs - udover Szhirley selv, så spottede jeg bla. Saseline, skuespiller Laura Christensen, skuespiller Julie Ølgaard, Popstars-Maria Lucia og Toniah (X Factor/Popstars koreograf). Nederst er der lidt flere billeder inkl af de to ting jeg bedst kunne lide ved kollektionen.


Last friday I attended an event that was hosted by the brand Just Female. They wanted to show us their collaboration collection with danish singer Szhirley. We spotted a few danish celebs at the event while we were checking out the collection, eating snacks and drinking champagne.


Sort blonde body (fås også i lilla). Der er knapper i bunden, blonde-cut outs og dyb ryg. Kommer til at koste 400 kr.


Denne var nok mit favorit item. Smuk, sort kjole med meget små pailetter. De havde virkelig ikke været fedtet med pailetterne, hvilket highstreetmærkerne ellers godt kan være. Men denne kjole var HELT tæt-dækket. Kommer til at koste 700 kroner. Det ville jo være den perfekt nytårskjole!


Et lille smug-billede af smukke Saseline der chiller til eventet. Hun er altså en babe!

Aug 16, 2010

In the YSL box...

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

... gemte der sig denne lille fætter. I var ikke nemme at nare - de fleste af jer havde gættet, at det var Yves Saint Laurents arty oval ring jeg havde kastet min kærlighed og dankort efter (sidstnævnte får en laaaaaang shoppe-pause nu). Jeg hapsede ringen i fredags, da jeg var i København. Merete fortalte, at ParisTexas havde fået en ny sendning, så jeg måtte lige ind og kigge. Og da jeg stod med den kunne jeg ikke slippe den igen. Så jeg blev 900 kroner fattigere og en meget, meget smuk ring rigere!
Jeg tog naturligvis den turkise som er den jeg hele tiden helst har villet ha' (de havde den mørke blå, turkise og grønne i butikken) og jeg tog en str. 7.


This is what was hiding in the YSL box that I showed you the other day. I've been dreaming of the YSL arty oval ring for so long and now it's finally mine!

Outfit of the day # 89

Photobucket
Gina Tricot dress - Gina Tricot blazer - Gina Tricot belt - H&M ring - Gina Tricot bag - Primark flats

I får lige mit outfit fra i fredags, da jeg var i København til Fashion Week. Jeg fik luftet den nye taske som jeg købte dagene forinden. Den har en ganske fin størrelse og jeg havde både bærbar og spejlrefleks med i den. Jeg har stadig billeder fra to shows (Minimarket og Ivana Helsinki) og Just Female event som i skal se, men først viser jeg jer lige senere hvad der var i YSL-æsken. Nogle af jer har gættet det (men det var måske heller ikke så svært?).


This was my outfit friday when I was in Copenhagen to attend Fashion Week. I still have some pictures from shows and event that I want you to see, but first I'm gonna show you what was in the YSL box.... later!

Aug 15, 2010

I did a bad, bad thing...

Jeg fik lige købt mig en lille ting, da jeg var i KBH til modeugen. Jeg har sukket over den så længe - og har drømt om den.... MANGE gange. Og nu er den min. Kan i gætte hvad det er?
Jeg ville iøvrigt ha' blogget lidt mere igår om min dag i KBH, men pludselig fik vi travlt, da vi lige skulle ud og se en lejlighed inden vi skulle holde grill fest med beboerne i vores opgang. Jeg skal nok vise jer de sidste ting senere i dag og i morgen. Nu vil jeg lige sove en halv time inden jeg skal til middag hos svigermor - og jeg har bare grande tømmermænd. Awesome.


I bought my self a little something when I was in Copenhagen on friday. I've been dreaming and wanting it for so long now - and now it's finally mine. Can you guess what it is?

Aug 14, 2010

Friis & Co cocktail-sjov


Mig i en SidneyLise-sandwich


Igår tilbragte jeg det meste af dagen i København til en masse events og shows i forbindelse med Copenhagen Fashion Week. Det første der var på dagens program var hygge-cocktail-lounge hos Friis & Co og det var HELT vildt hyggeligt. Jeg havde slet ikke lyst til at tage derfra, da vi skulle videre til Minimarket's show (jeg nåede også at drikke mig lidt semi-fuld, men det siger vi ikke til nogen... men de der icetropez som de serverede smagte ret godt!). Der var massere af søde bloggere som hyggede og nød det gode vejr. Nååårrh ja, og så fik vi da også luret lidt på deres spring/summer 2011 kollektion. Der var nogle fine wedges og sandaler i blandt som jeg godt kunne finde på at købe engang, når de kommer i butikkerne nov-feb. Nederst er der mere picture-spam fra eventet. Jeg kommer med flere beretninger og billeder om resten af min dag senere!


Yesterday I went to Copenhagen to attend Copenhagen Fashion Week. The first event was a cocktail-lounge at Friis & Company which I enjoyed a lot! I also got a sneak-peak at their upcoming spring/summer 2011 collection which will hit the stores in november-february.


Maria og Mia fra Friis & Co med de lækre ice tropez


Fede wedges af læder. Jeg kunne godt finde på, at købe den helt til venstre. De kommer til at koste 900-1000 kr.


Emily, Kia, Sofie og Anne Sofie


Fine, fine sandaler! Uh jeg ville gerne ha' dem i midten! De kommer til at koste omkring 500 kr.

Rigtig fed halsekæde i træ. Mia som arbejder for Friis havde den på til eventet og den var virkelig cool!

Mia fra Friis & Co og Mikkel