May 12, 2009

Stella McCartney vs. Asos


Time for another battle against Stella McCartney and Asos. These dresses look a LOT alike. But the price aren't the same - far from. Which one do you like the most? Would you buy the one from Asos?

Get the dress from Asos here for £40 (ca. 345 DKK) - available in pink and grey
- or get the actual Stella McCartney dress here for € 1,495 (ca. 11.300 DKK)

--------------

Så er det tid til en battle imellem Stella McCartney og Asos igen. De her kjoler ligner virkelig meget hinanden - rigtig godt rip-off af Asos. Dog er priserne knapt så ens. Hvilken kan du bedst lide? Kunne du finde på at hapse den fra Asos?

Snup kjolen fra Asos her for £40, hvilket er ca. 345 kr. Kan fåes i pink og grå.
- eller køb Stella McCartney kjolen her for ca. 11.300 kr.

7 comments:

BetinApple said...

well, normalt plejer det jo at være originalen man synes er fedest, men i dette tilfælde er jeg faktisk mere til ASOS udgave. kan ikke så godt lide udskæringen på Stella'en. synes den ser ret uflatterende ud. tror dog ikke jeg køber den fra asos selvom den er virkelig fin, tror den er for "pæn" til at jeg ville få den brugt til andet end fester.

Miss Jeanett said...

Jeg synes også Asos-udgaven er super, super fin. Men jeg har det lige som dig - jeg ville nok kun få den brugt til fester og lige nu kan jeg desværre ikke retfærdiggøre endnu et køb af en fest kjole :(

BetinApple said...

præcis. går slet ikke nok til fest. og så kan jeg bedst lide at have ting som kan bruges til de fleste anledninger afhængigt af hvordan de kombineres :)

skabetfyldt said...

Fantastisk, køber den med det samme.

Miss Jeanett said...

Betina - går nu selv meget til fester, men har simpelthen for mange kjoler. Øv.

skabetfyldt - iiihhh hvor skønt at inspirere folk! Dejligt du kunne lide den. Anmeld gerne når du modtager :)

Marijke said...

Jeg har set den på Asos og jeg synes den er meget pæn (synes faktisk at Asos' version er pænere), men jeg tør ikke at gå rund i den, fordi jeg synes at den kun er flatterende på kvinder med størrelse 34 :-/ (fordi den lægger accent på hofterne).

Miss Jeanett said...

Marijke - ja, jeg er også bange for, at os piger der har lidt på hofterne kommer til at se endnu større ud i den kjole.