Jun 23, 2009

Buffy vs Edward Cullen

This is really funny, but how do she resist Edward? I would have given in. I think I need to realize that I have a thing for the whole vampire-univers. Which team are you on?

-----------------------

Det her er ret sjovt, men hvorfor hopper hun ikke på ham istedet som de fleste af os andre tøser nok ville ha' gjort? Og jeg bliver efterhånden vist også nødt til, at indse at jeg har en ting for alt der indeholder noget med vampyrer. Hvilket hold er du på?

3 comments:

PrincessClara said...

Jeg er nok en af de 10 piger verden over, der er på antiholdet. Jeg kan virkelig ikke se det fantastiske i vampyrer - især ikke Edward Cullen. Okay, i bogen var han lækker nok, men jeg synes bare overhovedet ikke, at Pattinson kan leve op til det. Der er et eller andet skummelt ved ham.

Da jeg læste bogen forestillede jeg mig (en bleg) Chace Crawford som Edward Cullen - det er hvad jeg forstår under en "beautiful bronzehaired boy".

Anna said...

jeg er på Buffys hold! Gud, hvor er han dog en fesen lille tudeprins. Lidt a la Frodo i De To Tårne (for Eventyret om Ringen var ok).

Miss Jeanett said...

Nu er Buffy også så cool, så det er svært ikke at holde med hende. Men han er sgu stadig en snack.

Clara - for 2 mdr siden havde jeg været 100% enig med dig. Før jeg så filmen der fattede jeg overhovedet ikke hvorfor piger var så vilde med ham. Men må bare indrømme at jeg smeltede lidt under filmen...