Jun 16, 2009

Heidi Pratt too skinny?I don't know if it's just or me did Heidi Pratt (former Heidi Montag) get really, really skinny? It looks very unhealthy to me. Try comparing it with the picture down below - that picture is about a year old and back then she look a bit healthier. Oh I hate the skinny-trend that is Hollywood. It's like you can't get skinny enough! I wanna go back to the days where a EU size 42 (UK 14/ US 12)) like Marilyn Monroe was the hottest sexsymbol alive!

-----------------------

Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes virkelig at Heidi Pratt (tidligere Heidi Montag) er blevet rigtig, rigtig tynd? Det ser lidt usundt ud, hvis i spørg mig. Især hvis i sammenligner med billedet nedenfor - det er taget for ca. et år siden og der har hun altså en del mere sul på kroppen. Ihhh jeg hader det slanke-hysteri der er blandt de fleste kendisser! Det er som om man ikke kan blive tynd nok! Jeg ville ønske, at det var som i de gamle dage, hvor en str. 42 som Marilyn Monroe var det største sexsymbol!
Picture credits: The Superficial.com

10 comments:

Frk. Nør said...

Hun er alt for tynd, men som det første ville de klæ hende mere at smide Spencer på porten!

Isis said...

Jeg synes ikke, hun ser faretruende tynd ud. På nogle mennesker skal der ikke meget til, at man kan se lidt hofteben, og at dømme efter kraveben, ben, arme og hænder, synes jeg ikke det ser specielt voldsomt ud.

Men jeg synes så heller ikke, der er et egentligt slankehysteri omkring anoretisk tynde kendisser, som mange mener.
De fleste ungdomsidealer, jeg kan komme i tanke om, er bare slanke og veltrænede frem for afpillede, og det kan jeg ikke rigtig have ondt af.

Når Nicole Richie for eksempel er på sit laveste, synes jeg heller ikke, det er smukt, men generelt synes jeg at en slank krop er et ganske reelt ideal. Men jeg har heller aldrig opfattet Marylin Monroe som et skønhedsideal.

Anna said...

Ej, det synes jeg sgu ikke. Tjek hendes lår - hun har stadig fedtdepoter dér. Man kan se hendes hofteben og antydningen af ribben, ja, men hun er da ikke mager. Og hendes kraveben træder ikke tydeligt frem.
Som fitnessdulle ville jeg gerne se noget mere muskel på hende, for hendes fedtprocent er faktisk ikke særlig lav.

Susie said...

Hun er helt sikkert for tynd. Hun har dog same kropsform som mig dvs. at hun har ret brede hofter. Så hun syntes sikkert selv, at hun skal tabe sig ret meget, for ikke at virke bredhoftet - Jeg må dog skuffe hende; Det handler om kropsbygning og ikke fedt:)

Susie
Stylemeupplease.blogspot.com

Miss Jeanett said...

Jeg synes virkelig hun er for tynd - især hvis man sammenligner med det nederste billede som er et år gammelt. Hun går meget mere "ind" i taljen og hendes ribben er mere tydelige nu. Man kan også se, at hun har knapt så meget kød på benene som før.

tonia fashion tour said...

oh..you look so beautiful!!!your dress is so cute!!!!!!!!!!!!:D

Anonymous said...

Jeg synes hendes krop er flot, hvis man altså ser bort fra hendes kunstige bryster. Må vi ved gud aldrig vende tilbage til str. 42! Det er altså bare ikke kønt...

Camilla said...

jeg må også indrømme at hendes talje ser virkelig tynd ud. hun er i hvert fald klart kønnere på det nederste billede :)

Miss Jeanett said...

tonia - thank you so much!

Anonym - jeg er så en str. 40/42 i røv. Håber da ikke at det ser så slemt ud som du får det til at lyde som.

Camilla - jeg er meget enig med dig!

Anonymous said...

Så længe det ikke er fedtvæv der blævrer, men fast muskel :)