Jul 28, 2009

Get the Gossip Girl outfit # 2


It's time for another bunch of Gossip Girl outfits - taken from the set where they're shooting the new upcoming 3rd season. I'll post just some set pictures later (today is gonna totally Gossip Girl-day on the blog!). If the outfit on the picture is available anywhere online then I've put a link under the picture.

Do you like the fashion of season 3 so far?

-----------------------

Så er det vist tid til en omgang Gossip Girl outfits igen - taget fra settet, hvor de er i gang med at indspille afsnit til den nye kommende 3. sæson. Jeg smider også nogle billeder fra settet op senere i dag (det bliver vist all-Gossip Girl dag på bloggen i dag). Hvis outfittet på billedet er tilgengængeligt nogle steder på nettet, så har jeg lavet et link under det respektive billede.

Kan i lide moden i sæson 3 so far?
Available here, but in grey


Get it here for 598 $


5 comments:

Tuggie said...

Uh Leighton Meester har altid fantastisk tøj på i serien. Dog er jeg ikke vild med Elie Tahari på hende. Synes ikke den klæder hendes krop særlig godt, men alt andet er godt. Dejligt billede til sidst af Lively :D

Miss Jeanett said...

Jeg synes ellers at den fra Elie Tahari er skøn på hende. Jeg er bare ikke særlig vild med hendes hår til det outfit. Men ja, Leighton har den fedeste garderobe i serien!

Anonymous said...

Jeg synes deres stil ser lidt mere elegant ud i denne serie, og deres tøj er lidt mere voksent..Men de er jo også blevet ældre!!

Er der egentlig nogle der har en ide om hvem ''gossip girl'' er? :-)

Miss Jeanett said...

@ Anonym
Ja, de er helt sikkert blevet mere "voksne" i deres stil.
Og nej, i starten legede de lidt med at vi skulle gætte os til hvem hun var. Men tror aldrig vi får det afvide.

Little Bo Peeep said...

I love how Leger's dress fits Serena perfectly. She's simple but flawless it's not fair that she doesn't have to try too hard because she's already gorgeous!

ANDDD I DIG TAHARI'S DRESS! The colours are just so me :(