Jul 20, 2009

Latest buy: H&M Handpiece and sunglassesI had some things to take care of in the middle of the city today and on my way home I went by H&M to have a quick look. I found this amazing handpiece which is a combination of a ring and a bracelet. I think it's amazing - I'm totally in love with it. And I'm surprised by how comfy it is to have on. I have been wearing it for an hour now (I'm even typing on the computer with it on write now) and it isn't bothering me at all. It's 59.95 DKK in Denmark (that's around £7 / €8 / $11).
I also bought a pair of aviators. I've never owned a pair and I liked these that has darker colour glass at the upper part and then gets lighter in the buttom. They were 69.75 DKK.

------------------------

Jeg havde et par ting jeg skulle ordne i gågaden i dag og på vejen hjem smuttede jeg lige ind i H&M for at se om de havde fået nogle nye ting. Jeg fandt det her fantastiske handpiece (ved ikke om det er det de hedder, men det har jeg lige døbt dem som... basta!) som er en kombination af en ring og et armbånd - jeg er totalt vild med det! Og jeg er overrasket over hvor lidt irriterende det er at have på. Jeg har haft det på en times tid nu (jeg skriver også med det på nu) og det har overhovedet ikke irriteret mig. Det koster 59,95 kr og det er ihvert fald at finde i H&M i Vestergade i Odense. De havde en del tilbage.
Jeg snuppede også et par aviator solbriller. Jeg har aldrig haft et par aviators og jeg faldt lidt for disse. Farven er mørkest i glasset øverst og bliver så lysere og lysere længere nede (kan man vist også ane på billedet). De kostede 69,75 kr.


You can actually see a bit of the handpiece here too - if you look close.


4 comments:

Cecilia said...

Hvor er de bare lækre til dig de solbriller!!

Miss Jeanett said...

Tak søde! Hr. Kæreste hader dem af en eller anden underlig grund :gruble:

Lil said...

That handpiece is AMAZING! I'm definitely going to be on the look out for that over here. And the aviators really suit you!

Miss Jeanett said...

Thank you so much, Lil! And yeah, they handpiece is gorgeous! Keep your eyes open!