Jul 22, 2009

Pics from H&M fw 2009


I know that some of these pictures have already been shown on several blogs, but I thought I would shown them all of them together here. It's from H&Ms fall/winter 2009 campaign. The prices on the pictures are the swedish prices.
Do you like any of the items? I like the black dress and I'm also starting to warm up to the idea of a pair of sequin leggings.

------------------------

Jeg ved godt, at nogle af disse billeder allerede har været vist på lidt forskellige blogs. Men jeg synes lige jeg ville vise dem alle sammen samlet her. De er fra H&Ms efterår/vinter 2009 kampagne. Priserne på billederne er hvad de kommer til at koste i Sverige.
Kan i lide noget af det? Jeg kan personligt ret godt lide den sorte kjole på første billede og så er jeg begyndte at bløde op for ideen om at eje et par paliet leggings.


6 comments:

Lil said...

I'm absolutely in love with the shirt!

jeanne said...

Er også ved at blive lidt hooked på paillet leggins ideen :)

Miss Jeanett said...

@ Lil
It IS very cute so I understand you!

@ jeanne
Ja ikk? Tænkte også, at det var en måde man kunne få lidt mere "sjov" ind i garderoben her til vinter.

M said...

Ej den bodycon kjole er da fantastisk !!
kan man købe den på hjemmesiden? :o)

Anonymous said...

jeg ejer allerede paliette-leggings og en læderjakke.. men synes alligevel denne læderjakke er så fin, specielt til prisen, så den overvejer jeg lidt..

Miss Jeanett said...

@ M
Jeg har desværre ikke set nogle af kjolerne derinde endnu - jeg tror først de kommer når vi kommer lidt tættere på efteråret :)

@ lilja
Kan jeg godt forstå! Jakken ser lækker ud! De der paliette leggings tror jeg også jeg bliver nødt til at eje.