Aug 24, 2009

More Gossip Girl


About 3 weeks and then they're all back! Can't wait. Here's a bunch of new pictures from the set. I LOVE Blairs outfit with the mint dress and the pink hat. So cute!

The title of the 1st episode of the new season is gonna be "Reversals of Fortune" and the 2nd one's called "The Freshman". My guess is that the first episode is going to be a sort of recap of what (and who) everyone did during the summer. 2nd episode it's gonna be the one where everyone starts college. Just me guessing!

----------------

Om ca. 3 uger er de alle sammen tilbage! Jeg kan snart ikke vente længere. Her er en bunke nye billeder fra settet, hvor de filmer. Jeg er helt vild med Blairs outfit med den mintgrønne kjole og den pink hat - så sødt!

Forresten så kommer det første afsnit til at hedde "Reversals of Fortune" og andet afsnit kommer til at hedde "The Freshman". Udfra de to titler så vil jeg gætte på at første afsnit bliver et, hvor vi hører lidt om hvad alle har lavet i løbet af sommeren og hvor de så lægger op til skolestart - hvilket så bliver "plottet" i 2. afsnit. Bare mit gæt!

5 comments:

Ydun said...

Åh Gossip Girl!! Jeg glæder mig så meget til at det kommer igen! Kan slet ikke vente!

malene said...

Altså nu bliver jeg lidt forvirret.
Hva mener i med "kommer igen" serien kører da på kanal 4 kl20 hver søndag lige nu? forklaring ønskes? :-)
www.i-shop-a-lot.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ Ydun
Me too!! Kun omkring 2 uger nu!!

@ malene
Kan godt forstå du bliver forvirret! Men det er fordi vi er en del som ser den på nettet og vi er lige så langt som de er i USA. I USA har de sommerferie-pause lige nu og starter på 3. sæson d. 14. september. Så det er fordi vi er lidt foran i forhold til hvad de sender på dansk tv :)

anna said...

der er da 3 uger til den 14. september idag, er der ikke?

Miss Jeanett said...

@ Anna
Du har ret ;) Er vist lidt træt i dag...