Aug 2, 2009

Quote of the day - Kanye West


"You know everyone loves and respects Michael but times change. It's so sad to see Michael gone but it makes a path for a new King of Pop and I'm willing to take that on. There's nobody who can match me in sales and in respect so it only makes sense for me to take over Michael's crown and become the new King. First there was Elvis [Presley], then there was Michael, now in the 21st century it's Kanye's time to rule"

SHUT THE F*CK UP, KANYE WEST! The worst thing is that he's dead-serious about this. It's no joke. He is so full of him self that it makes me want to vomit... I don't get the hype about him.

------------------

"Alle elsker og respekterer Michael, men tiderne ændrer sig. Det er virkelig sørgeligt at Michael er væk, men det gør plads for en ny King of Pop og den plads er jeg villig til at tage. Der er ingen der kan konkurrere med mig ang salg og alt respekt, så giver det kun mening for mig at tage Michaels krone og blive den nye King. Først var der Elvis, så var der Michael og i det 21århundrede er det Kanyes tur til at regere"

LUK RØVEN, KANYE WEST! Det værste ved det her citat er, at han er 100% seriøs omkring det her. Det er ikke en joke. Han er så full-of-himself, at det giver mig kvalme. Og nej, jeg fatter ikke hypen omkring ham.

3 comments:

Ida said...

Hvad er der galt i det citat? Han siger vel bare sin mening, og han er jo en af poppens største ikoner i dag, så why not?

stilettolover91 said...

Not true, he denied saying this!

http://www.hottheels.blogspot.com

Miss Jeanett said...

Ida - jeg synes bare ikke selv han er et ikon paa nogle maader. Han er jo mest hypet i USA.

stiletto / I've seen the quote and several pages now - then a lot of pages are lying.