Aug 25, 2009

Service-announcement: Get my floral Asos dress


Almost everytime I've showed you guys pictures of my strapless floral Asos dress you have all gone nuts. Sadly it's a "old thing" bought on Asos more than 1 ½ years ago (waaaay before I started blogging), but it's still one of my favorite dresses because it's so comfy to wear when it's really hot outside.

The reason why I'm blogging about it now is that I found two auktions on Ebay UK last night. So if any of you are a size 12 (same size as I have it in) then grab your chance here and here.

----

Næsten hver gang jeg har flashet denne Asos-kjole på bloggen har i været helt vilde og ville vide hvor den kunne købes osv. Desværre er den en "gammel sag" som jeg har købt på Asos for mere end 1½ år siden (lang tid før jeg begyndte at blogge), men det er stadig en af mine ynglings sommerkjoler, da den bare er SÅ behagelig at ha' på især når det er varmt.

Grunden til at jeg blogger om den i dag er fordi jeg faldt over et par auktioner på Ebay UK i aftes, hvor der er to sælgere der har hver en til salg begge i en str. UK 12 (som størrelse som jeg har og jeg er en 38/40 med D-skåls bryster). Så hvis nogle af jer føler jer fristet, så er den ene her og den anden her.

7 comments:

Santander said...

Prefect!!!!!

Miss Jeanett said...

You're welcome :)

♥ Sadie ♥ said...

It's lovely :) x

Christina said...

Wow it looks so much better on you than on the Asos girl! I wouldn't consider it if I saw it on the website, but I want it now!
x

tonia fashion tour said...

perfect strapless dress!!!
love it!!!
:DDD

Kathryn said...

That really is a beautiful dress!

stilettolover91 said...

Absolutely gorgeous!!!!

http://www.hottheels.blogspot.com