Sep 26, 2009

Latest buy: Nude blouse from VILA

Image Hosted by ImageShack.us

My latest buy is this nude coloured blouse from VILA. It's not as low-cut on me as on the model so I think I'll use it for school mostly. It's really comfy and pretty at the same time. Here in Denmark it's 250 kroner (on the tag there's the prices for other countries: £35 /€39.95 /399 swedish kroner /359 norwegian kroner).

I'm so tired today - ended up drinking a lot of drinks with some friends last night. In a few hours I'm going to the stadium to chear for my city's soccerteam who's playing in the best league in Denmark. I think I need a big coke and a hotdog when I get there...

-----------------------------------

Mit sidste køb er denne nude farvet bluse fra VILA. Den er heldigvis ikke lige så nedringet på mig som på modellen, så jeg har nok mest tænkt mig at bruge den til hverdag med lyse denim leggings og mine overknees. Den kostede 250 kr og her i Odense (i butikken i gågaden) var den også i grå og sort. Et par af jer spurgte mig om jeg vidste hvad den korte jakke fra VILA koster (den på billedet hernede under). Jeg har nu tjekket og den koster 200 kr. Jeg lod den dog selv hænge, da der er en masse små sølv tråde i stoffet og det var jeg ikke så vild med. Den findes også i en mørkere udgave.

Jeg er simpelthen SÅ træt i dag.... endte med at drikke en del drinks med nogle venner igår - puha! Om et par timer skal jeg på stadion og heppe på OB. Jeg tror vist, at jeg skal ha' en stor cola og en fransk hotdog, når vi kommer derud...

Image Hosted by ImageShack.us

7 comments:

L.T. said...

I love the sleeves to that top!

tonia fashion tour said...

i loveeeeeee nude!!!especially that blouse is chic and comfy!!
kisses
xxx

Katrine Brügmann said...

hvor er jakken på det nederste billede fra??

Miss Jeanett said...

@ Kat
VILA ;)

Isabella said...

Den korte jakke er ellers ret fin! Og jeg er ret vild med sølv.. måske man skulle tage et kig på den! :)

Din nude bluse er rigtig fin! Jeg forestiller mig at den vil se godt ud med guldsmykker til!

Miss Jeanett said...

@ Isabella
Jeg havde helt klart også købt jakken, hvis ikke det var for sølv trådene. Jeg synes bare de fik jakken til at se billig ud.
Og mange tak! Jeg har den på for første gang i dag :)

Friend in Fashion said...

That jacket is divine!
x