Sep 11, 2009

Not lovin' Christopher Kane for Topshop


I know that a lot of you (and the bloggers) are going nuts over the Christopher Kane for Topshop collection... but not me. I don't know why. Either I think it's boring or I feel like I've seen it a hundred times before. The only one I like is the narvy blue one here on the picture, but I don't LOVE it so there will be no buys for me this time.

What do you think of the collection?

------------------

Jeg ved godt, at en del af jer (og de andre bloggere) næsten ikke kan få armene ned over Christopher Kane for Topshop kollektionen, men jeg er ikke en af dem. Jeg ved egentlig ikke 100% hvorfor, men enten så synes jeg tingene er kedelige eller også føler jeg, at vi har set det 100 gange før. Og så tror jeg heller ikke tingene bliver helt billige. Den eneste ting der fangede mig var denne narvy blå kjole. Den synes jeg er lidt fin - men ikke til de penge den sikkert kommer til at koste, så jeg tror jeg springer kollektionen over.

Hvad synes i om kollektionen?

4 comments:

Mathilde said...

Jeg er meget forelsket i krokodille kjolen, så den har jeg tænkt mig at sidde klar for at prøve at få fat i, men ud over den, som jeg desuden også synes er meget anderledes end resten af kollektionen er der ikke noget jeg ikke kan leve uden :-)

Miss Jeanett said...

@ Mathilde
Den kan jeg også godt forstå - den er fed og speciel! Den er bare ikke rigtig min stil. Og så er jeg virkelig overbevist om at priserne bliver lig røveri ved højlys dag!

Mathilde said...

Kjolen koster £60 så vidt jeg husker det vil jeg godt give for den.

Miss Jeanett said...

Det var faktisk heller ikke så galt som jeg havde regnet med! Måske skulle jeg lige tjekke hvad den blå her koster...