Sep 22, 2009

Outfit of the day # 56

Image Hosted by ImageShack.us


This was my outfit from yesterday that I went shopping in. I know, I know - my hair is a mess. I'm calling the hairdresser tomorrow to book an appointment. I need to get rid of my split ends and to get rid of those dark roots.

Today has been crazy - I had the day off from school so took a extra shift at my job. Wow, it was crazy there today. I'm so glad I'm able to go and relax on the couch now... all alone. Mr. Boyfriend is playing Risk with some friends.

-----------------------

Her er gårsdagens outfit som jeg shoppede i. Og jaja, jeg ved det godt - der skal gøres noget ved garnet ASAP. Jeg ringer til frisøren i morgen og får booket tid til klipning og farve (de der mørke rødder er grumme efterhånden).

I dag har været crazy... jeg havde fri fra skole, så valgte derfor at sige ja til en extravagt på jobbet. Jeg er SÅ glad for, at jeg nu er hjemme og kan gå ind og slappe af på sofaen helt alene. Hr. Kæreste spiller nemlig Risk med nogle venner.


I'm wearing:

Top from Asos - Get it here
Denim leggings from Pieces
Rings from Glitter
Studded heels from Zara


13 comments:

stilettolover91 said...

WOW!!! You look so beautiful!!! I love the outfit & those amazing shoes!! I really love your nail polish on your toes too! Amazing post!

http://www.hottheels.blogspot.com

Isis said...

... siger kvinden med det lækreste hår i verden. Pffft!

Og du worker bare de sko! Ville ønske at toppen kunne fåes i kjoleform. Er så dårlig til at bruge og købe overdele (i uvilkårlig rækkefølge)

Jane said...

what is so cute))

tonia fashion tour said...

perfect heels girl!!!loveee themmm...want them!!!!!:DD
xxx

Unknown said...

loving your style - that top and those shoes are fantastic!
xox

Miss Jeanett said...

@ stilettolover91
THANK YOU so much... you're SO sweet!!

@ Isis
Hvor er du sød - men mit hår trænger virkelig! Tror måske toppen ville være en kjole til dig. Husk hvor høj jeg er!

@ Jenny, tonia, Mademoiselle
Thank you alle 3 of you!

rijaH said...

Aha du har også en af de der kærester der spiller Risk med gutterne.. jeg er desværre også henvist til stuen et par gange om md pga. det spil :P

Miss Jeanett said...

@rijaH
Yes, min er fuldstændig bidt af det. Han har endda lavet sin helt egen plade og har støbt (yes, selv støbt... han er CRAZY!) små mænd. Hans venner er naturligvis dybt imponeret (?) og vil altid helst spille på min Hr. Kærestes plade. Så jeg kravler tit ind i soveværelset med bærbaren ;)

rijaH said...

Haha så lyder det måske lidt mere som om du flygter helt frivilligt :P

Miss Jeanett said...

@ rijaH
Hellere soveværelset med barbær end at være tilskuer til samtaler/diskussioner om ting som, at en af de andre er fej/tarvelig, fordi han lovede ikke at angribe den anden i Kina, hvis han tilgengæld rykkede ud af Kongo... og blablabla.

Cille said...

Hi.
Hvilken størrelse har du købt asos toppen i? Jeg er nemlig lidt i tvivl om hvad jeg skal købe den i, hvis jeg gerne vil bruge den til jeans. Måske du kan hjælpe.
Cille

Cecilie said...

Ej hvor er du fin :o)

Hvor høj er du? Ku godt finde på at købe blusen, den er super fin jo.
Er selv 175 så tvivler på den kan bruges som kjole, men den er også super fin som top..

Miss Jeanett said...

@ Cille
Jeg har toppen i en str. UK 10 :) Og jeg er 178 cm høj - hvis det betyder noget for din bedømmelse :)