Sep 3, 2009

Project Runway - my favorites # 2

Favorite, Design by Althea Harper

It's time for another round of my favorites from Project Runway season 6. This time they had to design a chick pregnancy-look for actress/model Rebecca Romijn. For once I agreed with the judges - their Top Two was my Top Two too (haha, that was a lot of T's!). Did you watch the episode? What did you thing about the designs?

---------------------

Så er det tid til endnu en runde af mine favoritter fra Project Runway (sæson 6). Denne gang skulle de designe et chick graviditets-outfit til skuespillerinde/model Rebecca Romijn. For engangs skyld var jeg enig med dommerne denne gang - deres Top 2 var også min Top 2. Har i set afsnittet? Hvad synes i om de forskellige outfits?


Favorite, Design by Shirin Askari


Favorite, Design by Gordana Gehlhausen


Least favorite, Design by Malvin Vien

3 comments:

Anne said...

I agree with the judges and you! The other designs were not that great really! The top two, were really nice dresses. Something i would like to wear myself, maybe not pregnant though...

Jasmina said...

Der var nogle fede designs ind imellem, men den med hønen og ægget var ret langt ude - jeg forventede bare at han vil kunne udlevere noget der var bedre end det. Anyway det viser bare at man kan have fede koncepter, men man bliver nødt til at kigge på hvordan det vil se ud i praksis. Jeg har nogle gange på fornemmelse, at de mandige designere ikke altid forstår kvindens behov (når de som regel har kvinderne som modtageren)

Miss Jeanett said...

@ Anne
I was totally wear the black dress even though I wasn't pregnant. It is gorgeous and sexy!!

@ Jasmina
Jeg giver dig ret mht mændene i denne sæson. I de andre sæsoner har mine favoritter faktisk næsten altid været en af mændene. Men denne gang er det helt sikkert kvinderne der er bedst (indtil videre).