Sep 25, 2009

Testing my new phone: Pictures

Image Hosted by ImageShack.us
Me - very tired

I recieved my new phone yesterday: Nokia 3600 slide in red. Today I've been testing the camera to see how good it is. It's a 3.2 megapixel camera and so far I actually think it looks better then 3.2 megapixel! It's not because I need it for parties and stuff (I have two other cameras), but it's nice and handy to have if anything unexpected happens where you wanna be able to take an okay photo. Here's some pictures I took with the phone today. I went to school - we have a communication/business project that starts today and lasts until monday 5th (of october).

------------------------

Jeg modtog endelig min nye tlf igår (dejligt med en tlf der virker nu!): en Nokia 3600 slide i rød. I dag har jeg prøvet, at teste kameraet i den lidt. Telefonen har et kamera med 3.2 megapixel og selvom det egentlig ikke er meget, så er jeg lidt halv-imponeret so far. Jeg har ikke tænkt mig, at bruge det som mit faste kamera (jeg har to andre kameraer allerede), men det er rart at ha' i spontane situationer. Her er lidt random billeder jeg tog med telefonen i dag. Jeg har været i skole - vi har et kommunikation/business projekt der starter fra i dag og til og med d. 5. oktober.

Image Hosted by ImageShack.us
Raul and Darlene are working on our synopsis - Raul is not happy with that (and yes, he's wearing rings... he took mine and Darlenes to try them on).


Image Hosted by ImageShack.us
Raul's trying out Oanas pink bike

6 comments:

Mette said...

Wauv, de er sgu god kvalitet! Har du også prøvet dem til indendørs/aftenbilleder? So far tror jeg nemlig, det er den telefon, jeg skal have i næste uge, når der igen kommer penge på kontoen....

Mvh
Mette

Miss Jeanett said...

@ Mette
Ja, det har jeg og der virker den også ganske fint - der er nemlig blitz på! Indtil videre er jeg også ganske tilfreds med den :)

Mette said...

Må jeg ikke lige stille to spg til:

Er det let at skifte sprog, når man sms'er? (Jeg skriver en del på engelsk) Og er kan den sættes på total lydløs med et tryk på en enkelt knap? Jeg har haft telefoner, hvor det var meget avanceret, bla min nuværende erstatningstlf... og det gider jeg ikke igen!

Pf tak!

mvh
Mette

Miss Jeanett said...

@ Mette
Let og let... hvad er let? Man skifter på samme måde som jeg gjorde på den anden (jeg skriver nemlig også meget på engelsk pga mit studie). Du går ind i en sms. Vælger så "valg" og derefter "Skriftsprog" og så engelsk el. dansk.

Miss Jeanett said...

Hov, og mht lydløs så er det også som det var på min gamle Nokia. Man trykker på sluk-knappen og så kan man vælge blandt en masse ting - bla. "lydløs".

Mette said...

Hov, jeg glemte lige at sige tak for svar på alle mine mærkelige spørgsmål. Jeg har selv haft Samsung-telefoner i flere år - med mere eller mindre held - og jeg er derfor ikke up-to-date med Nokias udvikling. Men det lyder godt. Så nu skal der vist investeres :-)

Tusind tak!

Kh
Mette