Oct 19, 2009

Dreaming of: Mango nude sequin dress

Image Hosted by ImageShack.us

I have absolutely no money right now, but if I had then I would buy this dress from Mango and make it my new years-dress. It's SO pretty that it makes me wanna cry. You can get the dress on ASOS and remember that the 25% diccount code still is available. Just enter ASOSGRAZIA at the check out (only on full-price items). Have you guys started to think of new years-dresses/outfits yet?

You can get the dress here for £ 119

---------------------

Jeg er super broke pt, men hvis jeg havde lidt penge i overskud lige nu, så ville jeg helt sikkert snuppe denne kjole fra Mango og gøre den til min nytårskjole. Den er simpelthen så smuk at det er til at tude over! Kjolen kan fås på ASOS og husk at den 25% rabatkode jeg fortalte jer om i sidste uge stadig gælder! Bare indtast ASOSGRAZIA inden du betaler og så trækker de en 1/4 af prisen (kun på ikke-nedsatte items). Er i begyndt at tænke på nytårsoutfittet eller er det bare mig der er i totalt god tid?

I kan finde kjolen her for 119 £ (ca. 952 kr) - og så minus 25% hvis i husker rabatkoden!

6 comments:

L.T. said...

I want this! Perfect new years outfit!

Camilla said...

Jeg må erklære mig enig - den kjole er virkelig smuk.

stilettolover91 said...

That dress is so HOT!!! I need it!!!

http://www.hottheels.blogspot.com

pernille said...

Har de allerede sat kjolens pris op? - lige pt. står den til 1040 kr. :b men smuk - dét er den.

Miss Jeanett said...

@ Pernille
Nej, den koster stadig ca. 950 kr. Du skal bare ændre kursen til pund - det er nemlig det der er billigst for os danskere :) Og den er nemlig total laber!

Anonymous said...

Jeg har den.. Den er mere guldfarvet i virkeligheden og så er der knap så mange palietter ved taljen end det ser ud til på Asos billeder... Hvis man går ind på mangos egen webshop kan man se et mere realistisk billede af kjolen.
Den er dog stadig flot :)