Oct 24, 2009

Hanging up election-posters

Right now I'm on my way out. I'm gonna help Mr. Boyfriend today with getting all of his election-posters up and hanging in the city. We're more than 30 people doing that the next couple of hours so Mr. Boyfriends face can be all over Odense. That's gonna be weird... but I support his dream 110% - I know he would be fantastic at it! I'll talk to you later!

----------------------------

Lige nu er jeg på vej ud af døren. De næste par timer hjælper jeg (og 30 andre) Hr. Kæreste med at hænge hans valgplakater op i hele Odense. Det bliver altså en smule underligt - og det betyder også at valgkampen officielt er skudt i gang. Det bliver 3 spændende, men også hårde uger, da alt hans energi vil blive lagt der. Dog kommer han stadig hjem i vores seng og sover ;) Jeg støtter dog hans drøm 110% - jeg ved han ville være fantastisk i byrådet. Vi blogges ved senere!

3 comments:

Katrine said...

Vil det sige vi snart skal til stemmeurnen? - Nu er jeg jo blevet odenseaner - hedder det mon det ;) - så jeg må hellere sætte mig ind i tingene.

Anonymous said...

Skal I så bruge søndagen på at dække dem til? Så I et tv-indslag, det først er tilladt med valg-plakater fra på tirsdag? :-)

Miss Jeanett said...

@ Katrine
Ja, det skal vi. Det er d. 17. november! Og velkommen til Odense :)

@ Anonym
Nope, det skal vi ikke. Det var tilladt fra i dag kl. 15. Der er blevet lavet en sær-aftale i Odense partierne imellem. Men det er først fra tirsdag alle andre steder.