Nov 1, 2009

This week followers - new links!

Okay, you know I do this every weekend. Here's this weeks new followers/readers (that's you guys in the box on the right that says "Followers"). And seriously: thank you for reading my blog. I'm so grateful and happy that all you guys keep on reading all my bullsh*t. So, THANK YOU!


Life of Cille - by danish Cille
Braceface. - by Christine from Denmark
Natasha Poly Fans - fashionblog by Augusta
Chelles Citronmåne - fashionblog by danish Chelle who's a schoolteacher
wunderful things - german fashionblog by Melissa-Sue
spitzenklasse - danish blog by Mette from Copenhagen
modezation - very cool fashionblog by Line Maria

--------------------------

Okay, i ved vi gør det her hver weekend: her er denne uges nye faste læsere (det er jer derude til højre i boksen der hedder "Followers"). Og seriøst: mange, mange tak til jer der bliver ved med at vende tilbage og som læser mit mundlort fast. Virkelig: tak!


Life of Cille - af danske Cille
Braceface. - skrevet af Christine fra DK
Natasha Poly Fans - modeblog skrevet af (spanske, vistnok?) Augusta
Chelles Citronmåne - dansk modeblog af Chelle som er folkeskolelærer
wunderful things - tyske Melissa-Sue's modeblog
spitzenklasse - blog skrevet af Mette fra København
modezation - super cool modeblog af Line Maria

6 comments:

Anonymous said...

Hvorfor skriver du ikke noget mere personligt eller specifikt om de forskellige blogge - end bare "af danske cille" eller "skrever af christine fra DK." Det er jo intetsigende, og fanger slet ikke nogens interesse.

Hvis du skrev 2-3 linier pr. blog a la: "Cilles blog handler om mode og er skrevet med en humoristisk tilgang til denne. Cille er god til at hive fat i de nyeste trends og designere."
Det viser at du faktisk HAR været inde på folks blog og undersøgt den, i stedet for blot at finde indehaverens navn, og copy-paste.

Miss Jeanett said...

Jeg copy-paster skam ingenting - og har været inde på alle de blogs jeg linker til (jeg skal jo lige som ha' fat i deres URL og det gør jeg kun ved at komme ind på deres blogs). Jeg ville skam gerne skrive noget mere om hver blog, men det kræver jo at jeg har læst og fulgt med i deres blogs i længere tid end et par dage - derfor gør det det lidt svært at skrive mere end deres navn, hvor de er fra og hvilken type blog der er.

Miss Jeanett said...

(Og grunden til at jeg ikke har kunne følge med i mere end et par dage er jo fordi mange af disse blogs er nogen jeg ikke kendte i forvejen og først opdagede da de meldte sig som læsere her).

[Unspeakable Thoughts Unspoken]* said...

oh great I didn´t know you did this!
Did I appear previously as well??

xxx

Cille said...

Jeg takker ihvertfald for opmærksonheden :)

Mette said...

Jeg siger også tak for omtale - og hvis jeg selv skal sætte stikord på min blog er den vel en hybrid mellem en mode og hverdags-blog. Måske bare en shopping-blog, hvor min forkærlighed for loppe- og genbrugsfund nok skinner igennem :-)

/Mette