Nov 18, 2009

You can call him "Mr. President"

Photobucket

MR. BOYFRIEND GOT ELECTED!! We just found out about 30 minutes ago. He got in with 704 personal votes and is from the 1st of january 2010 a member of the city counsil in Odense, Denmark. Maybe I should start calling him "Mr. Politician" instead of "Mr. Boyfriend" here on the blog? Haha. I'll be back later with pictures from our electionparty last night, my outfit from last night AND more... Mr. Boyfriend and I are in the local paper today.

---------------------

HR. KÆRESTE ER BLEVET VALGT! Vi fik nyhederne for ca. en halv time siden. Han fik 704 personlige stemmer og endte som nr.5 på den socialdemokratiske liste. Han er nu officielt et medlem af Odense byråd fra 1/1 2010 (og det betyder også flere penge til mere shopping til mig... eller noget... tror vist lige jeg skal ha' en snak med ham). Vi har tilbragt formiddagen og det første af eftermiddagen i Marienlystcenteret i Odense, hvor vi har fulgt stemmerne som de kom ind løbende. Øverst på billedet er Hr. Kæreste ved at tjekke de nyeste tal. Måske skulle han omdøbes til "Hr. Politikker" istedet for "Hr. Kæreste" her på bloggen? hehe.
Jeg er tilbage senere med billeder fra valgfesten igår, mit outfit fra igår (som endda blev nævnt i Fyens Stiftidende i dag) og så med en artikel om Hr. Kæreste og jeg som er i stiften i dag.

12 comments:

Guapizimo said...

Hvor cool!!!! Tillykke med det :)

Sus said...

Stort tillykke med ham - det må være SÅ stort! Jeg hører selv til en af dem, der er LYKKELIG for at Odense igen er rødt! :-)

Jeg har lige set nogle søøøøde kyssebilleder af jer på fyens.dk - nååååårh ;o)

Christina said...

Congratulations!

Christina
Blackberry Sherbet
x

Marie said...

Tillykke tillykke tillykke.

Pernille said...

Tillykke med det! :)

rijaH said...

Ah hvor fedt! Stort tillykke til ham :) og til dig også selvfølgelig.. vi har jo set dig gøre en stor indsats i hans valgkamp :D

Balladen said...

Stort til lykke! Nyt job er altid spændende, men det her er jo lidt ud over det sædvanlige. Held og lykke er vel også på sin plads!

Katrine said...

Tillykke!! :-)

Karin said...

tillykke med ham (og dit forøget shoppebudget, vi kvinder kan da også altid vende andres succes så de også passer til vores fordel hehe) Nej spøg til side jeg håber i får fejret det med manér!
/karin
fashionistaen.blogspot.com

Cille said...

Stort tillykke med kæresten - er sikker på at det bliver super spændende for jer begge :)

Malsen said...

Tillykke til Hr. Kæreste/ Politiker med en et flot valg :)

maria said...

Kæmpe, stort tillykke. Det er godt klaret!

Og så må du jo gi' den som en anden Jackie O eller Mobama ;)

/Maria