Dec 24, 2009

Gift from me to me: Vila sequin blouse

Photobucket

I know, I know - sometimes when one blogger falls in love with something then a lot of other bloggers follow those buys and that's just the way blogging works sometimes. I'm not nearly the first danish fashionblogger that have bought this sequin blouse from VILA. I'm planning on styling it for everyday-use with a pair of jeans and my Deichmann boots. Now I'll get back to christmas with the family - I just wanted to show you guys my own little gift "from me to me".

----------------------------

Jaja, jeg ved det godt. Nogle gange er vi bloggere som en flok får - en siger mæh og så følger vi alle trop. Men den her kunne jeg altså ikke snige mig uden om. Til mit eget forsvar så har jeg faktisk jagtet den siden Trine viste den på hendes blog. Efterfølgende har både Maria, Camille og Kia også blogget om den. Jeg synes virkelig den er fin - især til prisen: 350 kr. I Odense er den dog bare revet væk alle steder. VILA i Rosengårdscenteret havde lidt få tilbage i den sorte version, men jeg synes den hvide er den pæneste. Palietternes form var for tydelig på den sorte, synes jeg. Jeg har snuppet den på nelly.com (tak Kia!), hvor de har begge farver til 319 kr + fragt. Glæder mig til den kommer! Jeg har iøvrigt snuppet den i en str. small, da jeg har hørt at den er stor i størrelsen + oversize. Den så også stor ud, da jeg så den hænge i butikken i sort. Køb den her i hvid og her i sort.

Nå, nu vil jeg smutte tilbage til familien - vi skal jo se Disneys Juleshow snart! Jeg kom bare lige i tanke om, at jeg ikke havde vist jer min "fra mig til mig"-gave endnu. Ha' en fantastisk aften!

4 comments:

Nerdic.. said...

Great blouse!!
Have wonderful days for christmas!
x, fashionnerdic.

Simone said...

Den er virkelig fed og jeg er enig med dig...den hvide er flottest (:
www.lady-simone.blogspot.com

Anonymous said...

Har også forelsket mig godt og grundigt i den!
Er du normalt en størrelse M? Er nemlig meget i tvivl om hvilken størrelse jeg skal vælge hvis jeg køber den online (er selv medium).

Mette

Miss Jeanett said...

@ Nerdic
Thank you so much - and you too!

@ Simone
Hehe vi to er tit enige ;) Og tak for dine kommentarer så tit. Det er dejligt!

@ Anonym
Yes, jeg er normalt en M og jeg har snuppet en S, fordi jeg har hørt at den er stor. Den skal selvfølgelig ikke sidde tæt, men jeg gider heller ikke SVØMME i den. Håber det var til hjælp? :)