Dec 23, 2009

Help! What is Mr. Boyfriend giving me for christmas?

I have absolutely no patience and when it comes to christmas + gift I'm like a 5-year-old all over again. I've been trying to to guess what Mr. Boyfriend has bought for me since he bought it last week. You have to help me - so far I've found out these facts:

1. He's hiding it in the trunk of the car.
2. It's not a puppy/kitty or another animal. He said so himself and hiding it in a trunk of a car for a week would be a bit mean. I would probably get a dead kitty for christmas then.
3. It's NOT a ring - he told me that (*sigh* when will he ever pop that question?)
4. It's something that I can open in front of my parents and siblings on christmas eve. So no sexy-freaky stuff (he probably wouldn't buy that anyway).
5. He said that I can't exchange it - ?
6. It's NOT new kitchen knives or a new duvet. He always wants me to wish for practical stuff but I told him that I would kill him if he gave me kitchen knives or a duvet. So I kinda hope he won't do that.
7. When I tried to wish for some new gorgeous underwear then he responded that he always ends up giving me underwear so he didn't wanna do that this year. So no underwear, I guess. (And his oppinion on underwear is "a waste of time - because I waste so much time getting it off you. It would be easier without" - *sigh* men!).

What the fuck is it??! Help!

-------------------------------

Jeg har seriøst ingen tålmodighed - og slet ikke når det kommer til jul og gaver. Der forvandler jeg mig pludseligt til Jeanett 5 år. Jeg har prøvet, siden han købte den i sidste uge, at gætte hvad Hr. Kæreste giver mig i år. I må altså hjælpe mig, fordi jeg er helt på bar bund! *detektiv mode ON*. Her er hvad jeg har fundet ud af so far:

1. Han gemmer den i baggagerummet i bilen (og nej, jeg VIL ikke kigge - selvom det er meget fristende!).
2. Det er ikke en hundehvalp eller kattekilling. Det har han selv bekræftet. Jeg ville nok også få en frossen/død kattekilling, hvis man tager mit første fact i betragtning...
3. Det er IKKE en ring (yes, med meget tryk på "ikke" - sådan sagde han det). Suk... og slet ikke efterfulgt med et spørgsmål. Han får aldrig taget sig sammen til at spørge... men omvendt: det er vist ingen af os's drømme-frieri at blive friet til foran hele den pukkelryggede, vel? Det er vist et øjeblik man gerne vil ha' for sig selv.
4. Det leder mig til det næste fact: det er noget der kan gives foran min familie, da vi for første gang skal holde jul sammen. Så ikke noget kinky legetøj eller lign (og det havde det nok ikke været alligevel).
5. Han siger det ikke kan byttes... ? Så enten er det special-lavet til mig (fx. med indgravering eller lign), en rejse eller også er han bare Typisk-Tim og har smidt kvitteringen væk allerede...
6. Det er ikke køkkenknive eller en ny dyne. Han har foreslået mig, at ønske begge dele, men vores knive fejler ingenting og en dyne er altså for praktisk-kedeligt til mig. Har sagt jeg slår ham ihjel, hvis han giver mig nogle af delene - så det håber jeg lidt, at han ikke gør.
7. Jeg havde egentlig sagt, at jeg gerne ville have noget lækkert undertøj. Men det afslog han, da han mente, at han har givet mig det så mange gange efterhånden. Så det er nok ikke undertøj.

Hvad hulan kan det være? Har i ikke nogle gode gæt? Jeg bliver nødt til, at få nogle ideer inden i morgen.

9 comments:

Alberthe said...

Det er da et smykke (: Eller måske en blender, ej den er for svær (:

Trine said...

Jeg tænker det måske er et maleri han har fået lavet? Det er jo lidt svært at bytte, og det ville ligge godt og trykt i et bagagerum :)

Malsen said...

Kunne det været et gavekort til en af dine yndlingsbutikker? For det kan jo i regelen heller ikke byttes? :)

Miss Jeanett said...

@ Alberthe
Jeg har også overvejet om det var et andet smykke :)

@ Trine
Vi maler begge selv, så de fleste af vores billeder er vores egne - tror derfor ikke det er noget han ville bruge penge på. Ellers et godt bud!

@ Malsen
Jeg har bare ikke rigtig nogen ynglingsbutikker?

Simone said...

Jeg har ikke rigtig nogen idé - jo måske et smykke (:
Du må altså lige fortælle os det når den er blevet pakket op :D
www.lady-simone.blogspot.com

Anonymous said...

Måske det er en rejse?

Anonymous said...

Måske fly biletter eller andet i forbindelse med noget rejse/ oplevelse?

Emilie, en pige fra provinsen said...

Uha, den var svær! Godt at der ikke er så længe til nu :).
Kh. Emilie
www.pigefraprovinsen.blogspot.com

Miss Jeanett said...

Jeg lover, at jeg nok skal fortælle/vise jer hvad det er når jeg har fået den.

Tror iøvrigt heller ikke at det er en rejse. Han sagde i dag, at den er holdt indenfor normalt budget og vi giver normalt for 300-500 kr til hinanden. Det får man nok ikke meget ferie for.(selvom han tog røven på mig sidste år med ring OG afbudsrejse til Gran Canaria).