Dec 18, 2009

I'm going outside - in the snow...


Picture: TV2.dk

Today my group and I are handing in our exam project that we have been working on for the past 3 weeks. That means that my christmas holiday starts today at 12 pm! Yay - can't wait! I'm gonna celebrate tonight by going to the movies with 7 friends for the premiere of Avatar (in 3D!). Tomorrow I'm hosting my annual christmasparty and I'm really looking forward to that. Well, now I'm gonna go out in the snow. Most of Denmark is COVERED in snow like you see in the picture. All the cars on my street looks like that.

------------------

I dag afleverer mig og min gruppe ENDELIG vores eksamensopgave som vi har arbejdet på de sidste 3 uger. Det betyder også, at min juleferie starter kl. 12.00 i dag - yes! Det har jeg tænkt mig, at fejre i aften med biotur med 7 venner; vi skal ind og se premieren på Avatar i 3D. Det glæder jeg mig til! I morgen holder jeg traditiontro julefrokost for mine venner og det bliver nok også festligt. Regner ikke med at skulle ud af sengen søndag overhovedet. Nå, men nu må jeg afsted med den opgave - og det betyder at jeg skal ud i det der sindsyge sne som i ser på billedet. Sådan ser det også ud her hvor jeg bor. Crazy.

2 comments:

Katrine said...

Ja, de har virkelig ikke sparet på dramatikken her i Odense, de der kære vejrguder!

I går skulle mit hold aflevere semesteropgave ude på uni inden kl. 12. Der var total kaos fra morgenstunden, fordi vi ikke kunne komme igennem til nogen ude på uni, men til sidst fik vi fat på vores underviser og lov til at maile opgaven. Jeg var ellers i fuld gang med strømpebukser og jeans og en masse varme trøjer - 30 sekunder senere var opgaven afleveret. SÅ mærkeligt :)

Nå, klokken er næsten 12 - glædelig juleferie :)

Anne said...

Ville virkelig ønske at jeg havde ferie nu og kunne være i Odense denne weekend. Så gik jeg ikke glip af din julefrokost, og kunne måske endda komme ind og se den film også!! Så misundelig!! Savner Odense og de dejlige mennesker der! Håber du får en god weekend, og god jul!