Dec 28, 2009

Latest buy: H&M faux leather dress

Photobucket

I went to our shopping street today to find some great sale bargains, but I ended up coming home with only stuff that wasn't on sale (except for a vest for my sister). I bought this faux leather dress in H&M (Divided) for only 179 DKK. It's so soft and very comfy to have on! The size is very normal compared to how Divideds normal sizing is - a bit small. I also bought some make, but that's not really that interesting...

--------------------------

Jeg tog egentlig en tur i gågaden (Odense) i dag for at gøre nogle udsalgs-kup og istedet ender jeg med at komme hjem med en masse ting der ikke var på udsalg (typisk mig). Eller hov, købte en vest på udsalg til min søster, så lidt kom jeg hjem med!
Den her kjole fra Divided købte jeg i H&M til sølle 179 kroner. Jeg endte med en str. 40 - hvilket er normalt for Divided som oftest er lidt småt i det. Jeg prøvede også en 38 og den sad egentlig bedre på mig omkring maven og røven, tilgengæld ville barmen slet ikke være med til den slags løjer, så det blev en str. 40. Den er ellers mega rar at have på og super blød. Super køb til 179 kroner (også selvom den ikke var på udsalg). De havde RIGTIG mange af den i H&M i Vestergade. Jeg købte også noget make-up, men det er knapt så interessant.

Ps. Jeg ved kjolen har været på H&Ms webshop, men jeg kan ikke finde den derinde lige nu. Men hold evt øje derinde. Til info skulle denne kjole ha' været kommet i det fleste H&M'er fra d. 20/12.

8 comments:

Ida said...

annika filippa er en der stjæler mine billeder, kopiere mig osv. :)

Cindy Van Dyck said...

Its suits you lovely!

Sara said...

Ligner ellers utrolig meget en af de kjoler der er under sale på h&m's hjemmeside. Den er sat ned fra 249 til 199 derinde

Anonymous said...

I have this badboy and I have worn it LOADS. It's so cool! And such a bargain!

Christina
Blackberry Sherbet
x

Miss Jeanett said...

@ Sara
Det er da også rigtigt! Godt spottet :) Underligt den koster mere derinde (selvom den er sat ned) end den gør i butikkerne. Jeg retter det lige i indlægget.

@ Christina
Sounds great - I'm looking forward to using mine :)

Sara said...

Miss Jeanett: Så kan man bare bruge rabatkoden 8556 inde på hjemmesiden, som giver minus 25% på en vare. Så er den ikke dyrere. Eller rabatkoden 1304, som giver minus 50 kr, hvis den stadig virker.

Miss Jeanett said...

@ Sara
Smart - mange tak! Men pas på med 1304-koden. Det er egentlig en kode der bliver givet til folk, hvor de har bøvl med bestillingen. H&M giver den til dem som "undskyld" og den er ikke til alle. Det er set før, at H&M sletter folks bestillinger og kommer med advarelser, hvis man bruger koder som man ikke selv har fået af dem. Bare så du er klar over det.

sille-c said...

Hej Jeanett - lækker kjole og tak for inspirationen. Efter at have set kjolen på dig tjekkede jeg lige H&M webshop, og der var den - endda nedsat fra de 179 til 129 kr, så vupti - den er også på vej til mig nu. Sys den sidder super flot på dig :-) Glæder mig til at modtage den selv.

Godt nytår til dig og kæresten :-)

Mange hilsner fra stine