Dec 10, 2009

Twitter & Facebook

Image Hosted by ImageShack.us


I just wanna tell you that I have both a Twitter account and a Facebook page for the blog. I think I've told you about the Twitter account before, but not the facebook page. You can find on the links below or search for "The Life of Miss Jeanett" on facebook. Hope to see you there!


Twitter

Facebook

-------------------------

Jeg vil egentlig bare lige fortælle jer, at jeg har både en Twitter konto og en Facebook side til bloggen. Jeg mener, at jeg har fortalt jer om det på Twitter før, men ikke om Facebook siden. I kan finde dem på de links her nederste eller fx. søge på facebook på "The Life of Miss Jeanett". Håber på at se jer der!


Twitter

Facebook fanside

4 comments:

rijaH said...

Hov de ryger begge to på twitter :/

Katrine said...

Det minder mig om: Hvordan får jeg lagt mine Twitter updates ind på min blog? Jeg spurgte Kia på et tidspunkt, men fik aldrig svar..

Miss Jeanett said...

@ rijaH
Mange tak! Det skulle gerne være fixet nu :)

@ Katrine
Puha det er godt nok lang tid siden jeg gjorde det. Men mener der er et sted på din twitter konto hvor du kan få en kode til at sætte på din blog. Jeg kan lige kigge på det :)

Simone said...

Er lige blevet fan på facebook - har læst din blog lige siden at du på et tidspunkt skrev en kommentar på min blog, og du skriver virkelig godt (:
www.lady-simone.blogspot.com