Jan 18, 2010

Ask me questions!

Today have been a total chill-day, meaning that I've stayed in all day focussing on my exam. Right now I'm reading in bed, eating liquorice while Mr. Boyfriend is taking care of dinner.

I promissed you a competition and a question-round when we hit 300 followers here on the blog - and we're on 303 now! THANK YOU! I'm gonna launch the competition after my exam (wednesday), but we can get started on the question-round. You simple just comment (or e-mail if you prefer that) your question here on this entry. You can ask anything you want!! Ready, set GO!

Ps. I'm thinking of answering your question by making a video instead of just text. Would you like that?

-------------------------

I dag har været en rigtig stener-dag, forstået på den måde, at jeg har været hjemme hele dagen for at læse til min eksamen. Lige nu læser jeg her i sengen og spiser lakrids imens Hr. Kæreste sørger for aftensmad.

Jeg lovede jer en konkurrencen og spørgsmåls-runde, når vi nåede op på 300 faste læsere ude i boxen til højre og vi er nu på 303! TUSIND TAK! Jeg sætter konkurrencen igang efter min eksamen på onsdag, men vi kan vist godt sætte spørgsmåls-runden i gang. Hvis i har et spørgsmål, så kommenterer i bare på indlægget her (eller sender en mail hvis i hellere vil det). I må spørge om stortset alt! Sæt i gang!

Ps. Jeg overvejer, at svare på jeres spørgsmål ved at lave en lille video istedet for mange at skrive svarene her. Ville i været interesseret i det? Ville nok lave den på engelsk.

8 comments:

Anonymous said...

Det vil være fedt med en video :)

Måske et lidt sært spørgsmål men hvilke mål har du? Dvs om skuldrene, omhoften, om taljen, omkring brystet? jeg synes nemlig at der er mange ting du køber som er virkelig flotte og jeg har en idé om at jeg er lidt samme str og derfor ville det være lettere mht størrelse hvis man køber over nettet.

Sorry for manglende komma´er..

Simone said...

En video ville være godt (:
Hvor får du inspiration til alle de ting du skriver om? (:
www.lady-simone.blogspot.com

samano said...

Video er en god ide, men så ville jeg nok foretrække den på dansk.
Mit spørgsmål.
Hvor mange penge bruger du på tøj om måneden cirka?

Miss Jeanett said...

Tak for spørgsmålene piger! Lyder som i alle er med på videoen.

@ samano
Hvis jeg laver en video, så bliver det på engelsk. Ellers er der halvdelen af mine læsere der ikke fatter et hak. Kan evt. skrive svarene på dansk under til dem der evt. ikke er så stærke på engelsk.

Anonymous said...

Hvorfor har du mange negelske læsere. Synes ikke, du har så mange kommentarer på eng..

Miss Jeanett said...

Hvorfor jeg har mange engelsk-talende læsere? Jeg ved det ikke, men jeg gætter på, at det er fordi jeg startede ud med at blogge på engelsk. Jeg er først begyndt at blogge på dansk senere. Jeg kan se på de forskellige tællere jeg har installeret, at ca. 40% af mine læsere IKKE er fra Danmark. Dvs. næsten halvdelen.
Og jo - jeg har massere af kommentarer på engelsk.

modeholic said...

Hejsa.
Super fin blog du har. Jeg vil gerne vide hvad du gjorde for at tabe dig og om du har tabt dig meget?

Anonymous said...

Et lidt personligt spørgsmål, men Tim er jo socialistisk politiker på Fyn. Så er du enig med ham, og er du selv interesseret i politik, hvis du er hvilket parti er du så engageret i?