Jan 13, 2010

Buy: Victoria's Secret bikini

Here's for hoping that it'll be put to use very soon ;) I've also been eyeing this bikini from Victoria's Secret since last summer, but I thought it was to expensive at the time. It has in the mean time been put on sale for only $29 ($19 for the top, $10 for the bottom) so I had to buy it! I love the seashell - it's so cute! The shipping cost to Denmark was a bit expensive though... almost as much as the bikini itself.

Get it here in green or peach for $29 for the whole set.

---------------------------

Jeg krydser fingre for, at den bliver taget i brug meget snart ;) Jeg har luret på den her bikini fra Victoria's Secret siden i sommers, men prisen afholdte mig fra at købe den. Nu er den så kommet på udsalg til kun 29$ (19 for toppen og 10 for trussen)... altså 153 kroner for hele bikinien og så måtte jeg altså slå til! Er helt vild med den søde muslinge-ting. Desværre koster portoen fra USA næsten det samme som selve bikinien - nemlig 27$ (143 kroner). Jeg krydser fingre for, at den ikke bliver snuppet i tolden. Men de to andre gange jeg har bestilt fra VS, så er de blevet snuppet af de onde, onde mennesker i tolden. Surt.

Den kan fås i lys grøn (som min) eller peach-farvet her for 29$ (153 kroner).

8 comments:

cille said...

Hvor meget skal man betale i tolden? Kan man ikke få VS til at skrive, at det er en gave og at beløbet er mindre?

Simone said...

Hvor er den lækker - tror at den vil passe perfekt til dig (:
www.lady-simone.blogspot.com

cecilie said...

Hvor er den fin. Og flot farve :)

Merete said...

Ej hvor skægt. Den har jeg ogfså haft kig på i sommers. Hmm det kunne være det var nu jeg skulle kaste mig over den.??

/Merete

Christina said...

That's gorgeous. I always look longingly at the Victoria's Secret website but have never actually ordered. Do you know wether you have to pay any extra costs like import tax?

Christina
Blackberry Sherbet
x

Miss Jeanett said...

@ cille
Desværre, det trick virker ikke længere. Den har de luret i tolden. Man skal betale en vis % af beløbet man har købt for + 150 kr i gebyr til griske PostDK.

@ Simone
Mange tak! Det er sjovt - det sagde Hr. Kæreste også, da jeg viste ham den :)

@ Merete
Do it ;) Har du også kigget mest på den grønne? Jeg var nemlig i tvivl med farven da den peach version også var fin, men endte med den grønne. Den er sat over 50% ned, fordi jeg mener at huske at den koste $30-40 pr. del i sommers.

@ Christina
You have to if customs catch it. You can get lucky sometimes, but I've paid for import tax both times I've bought something from VS.

Anonymous said...

Har du før bestilt badetøj derfra? Hvis ja, hvordan er størrelserne ca.? :) er nemlig selv blevet ret forelsket i et par stykker derinde :D

Miss Jeanett said...

@ Anonym

Ja, har bestilt 2 gange før derfra. Det er lidt småt i størrelsen :)