Jan 17, 2010

Golden Globe Awards tonight


Golden Globes 2009

I spent today reading for my exam and updating my e-portfolio which I have to do before the exam. I'm gonna read a bit more tonight, but later I would love to watch the Golden Globe Awards live. I don't think any of the danish channels are sending it live (they're showing it in a few days), but I wanna see the whole thing live! Any of you know a site where I can stream it live? I would be so grateful!

----------------------------

Jeg har brugt det meste af dagen i dag på at læse til eksamen og på at få opdateret mit online portfolio inden eksamen - det er nemlig noget vi skal gøre inden. Er i gang med at guffe noget aftensmad i mig (mor og far havde leftover-mørbrad i flødesovs i fryseren og spurgte om jeg ville ha' det med hjem... JA TAK!) og så vil jeg læse en smule mere til eksamen. Senere ville jeg dog gerne kunne koble af ved at se Golden Globe Awards live, men der er ingen danske kanaler der sender det live - og sådan noget skal altså ses live. Så jeg er lidt på jagt efter en hjemmeside der streamer den live. Nogen af jer der ved om der er sådan en? Jeg ville blive SÅ glad!

3 comments:

Anonymous said...

Her er det live :)!

http://www.facebook.com/GoldenGlobes

Friend in Fashion said...

I love Eva Mendes and she looks so stunning in the white gown! :)

Fashion giveaway @ www.friendinfashion.blogspot.com

xx

Dylana said...

I am actually looking forward to watching tonight! I have never been one for award show watching, but I think the host this year will be hilarious! I love Ricky Gervais.

colormenana.blogspot.com