Jan 14, 2010

Happy birthday sis!

I just wanna start the day with wishing my younger sister, Sabrina, HAPPY BIRTHDAY! She's turning 23 today. I'm gonna celebrate her in Copenhagen the last weekend this month. Better find her a great present ;) Come back in a few hours then I'll show you some beautiful spring-ish dresses I just found.

HAPPY BIRTHDAY BINA!

----------------------

Jeg vil gerne starte dagen i dag med at ønske min lillesøster Sabrina TILLYKKE med fødselsdagen. Hun fylder 23 år i dag. Jeg skal først fejre hende sidst i denne måned, da hun bor i KBH, men vi ses allerede på lørdag, hvor vi skal fejre vores mor der fylder år der (yesss, to familie-fødselsdag i januar... som om den måned ikke var hård nok økonomisk i forvejen!). Jeg må hellere finde hende en god gave. Nu vil jeg lige lege færdig med photoshop - har fundet nogle lækre kjoler som helt giver forårsfornemmelser. Kom tilbage om et par timer, så skal i få at se!

TILLYKKE BINA!

4 comments:

BetinApple said...

wow hun ligner dig på det billede :b tillykke til din søs.

Miss Jeanett said...

@ Betina
Hehe det er sjovt - fordi folk synes ikke vi ligner hinanden så meget mere. Da vi var børn troede folk nogle gange at vi var tvillingerne. Og mange tak :)

Simone said...

Tillykke med hende (:
www.lady-simone.blogspot.com

el_martina said...

Happy Birthday for your sister :)