Jan 2, 2010

Help: Miss Selfridge shoe sizes?

Photobucket

A few days ago I got a news mail from Miss Selfridge with this ad from their spring line. I fell in love with the shoes right away and went to their website to check them out. I want these and I have decided to buy them. They will fit so well with my more-ladylike and romantic spring wardrobe. The only "problem" is that I've never bought any shoes from Miss Selfridge before. How are they in size? Help me!

-------------------------------

For et par dage siden fik jeg en nyhedsmail fra det britiske mærke Miss Selfridge, hvor dette billede var i som reklame for deres forår/sommer kollektion. Jeg er virkelig faldet for skoene og de ville passe perfekt ind i min mere ladylike og romantiske forårs garderobe. Det eneste "problem" er, at jeg har aldrig købt sko fra Miss Selfridge før, så jeg har ingen idé om hvordan de er i størrelsen. Kan i hjælpe? Det kunne være ret dejligt.

Photobucket

4 comments:

Vibeke said...

Jeg har et par støvler, jeg købte fra Miss Selfridge. Jeg vakler mellem 38 og 39 og valge en 39, og de sad perfekt. Men jeg synes det er lidt mere usikkert med åbne sko...

- Vibeke

Miss Jeanett said...

@ Vibeke
Okay, tusind tak! Tror jeg snupper en str. UK 7 så. Vipper normalt imellem 6 og 7, men er oftest en 7.

Glamour Bbey. said...

I love the new collection!
And the dress you've bought is really nice!

Miss Jeanett said...

@ Glamour Bbey
Yeah, these shoes are gorgeous, aren't they?