Feb 1, 2010

Buy: Gina Tricot cardigan


I didn't have a lot time to shop when I was in Copenhagen, but I did buy this lavender cardigan from Gina Tricot. It's long and a bit oversize which makes it a comfy everyday-cardigan. They had it in SO many colours!

------------------------

Jeg fik ikke så meget tid til at shoppe i løbet af min weekend i KBH, men jeg fik købt den her cardigan fra Gina Tricot. Den er ret lang og en smule oversize, hvilket gør den til en ret comfy hverdags-cardigan. Den bliver vist bare stylet med en hvide el. sort tank top, denim leggings og høje støvler - IKKE flade. Synes personligt at man svømmer/forsvinder i oversize ting hvis ikke man skaber noget mere længde i form af højt fodtøj. De havde modellen i SÅ mange forskellige farver, men det var den her lavendel-lilla der fangede mig. Den koster 199 kroner og jeg snuppede den i en str. small.

4 comments:

Kia said...

Hej Jeanett,

Det var ærgeligt at du var her i så kort tid og jeg var så presset i weekenden.

Næste gang, ok??

Kia.

Miss Jeanett said...

Ja, jeg havde også kun et "hul" lørdag eftermiddag og der kan jeg se, at du var i Sverige (og fik shoppet en del hehe). Men helt sikkert næste gang. Måske til Friis-brunch?

Pernille said...

Den har jeg også lige haft prøvet :) De har den jo i sindsygt mange lækre farver!
Endte dog med en lidt varmere én fra H&M.

Er helt enig med dig ang. høje støvler til den slags. Ens krop kommer nemt til at se lang og ligegyldig ud med flade sko til lange cardigans.

Miss Jeanett said...

@ Pernille
Ja, helt vildt! Jeg havde lyst til at købe den i flere farve, men må lige spare til Dubai. Opdagede lige, at de også har den på hjemmesiden.

Ja, man bliver lidt for "hygge"-agtig at se på i stort bluse og flade sko.