Feb 17, 2010

Fail: Louise Goldin for Topshop

Photobucket

When I blogged about the Louise Goldin for Topshop collection back in november then there was no doubt in my mind that I wanted the white heels with the spikes. I've thought that the collabrations that Topshop have done the last few years have been very overpriced, but with this one I was willing to pay some extra for these gorgeous shoes. Now the collection is available on Topshop's website and wow, I'm disappointed. The toned the shoes down and instead they look very cheap and they're still £150. I'm not gone buy anything from that collection - what about you?

--------------------------

Da jeg i november bloggede om sko kollektionen som Louise Goldin skulle lave for Topshop, da var jeg ellevild (med billederne øverst)! Jeg har det sidste lange stykke tid syntes, at Topshop's samarbejder har været en anelse overpriced, men med de her var jeg villig til at betale de 1000 kr pr par som jeg godt vidste de ville komme op på. Nu er kollektionen endelig på Topshops hjemmeside og nøj hvor er den fesen (billeder neders). De har nedtonet dem meget i forhold til de første billeder og de ser bare cheap ud. Øv, hvor er jeg skuffet. Dem skal jeg ikke ha' alligevel. Og Topshop vil endda stadig ha' 150£ (ca. 1275 kroner) for dem - det er jo røveri ved højlys dag! Hvad synes i om dem?

Photobucket

11 comments:

Inanna said...

Hvis jeg sammenligner med promo-billedet så bliver jeg også pissed. Men hvis jeg lader som om jeg ikke har set det så kan jeg egentlig meget godt li de sorte. Så dem vil jeg gerne have :-)

Men jo - skuffelsen er da til at tage og føle på :-(

AT said...

Jeg må nok indrømme at jeg er meget mere til de nederste - jeg ville simpelthen være bange for at komme til skade i de øverste :D de virker ret voldsomme, de pigge. Jeg tror topshop får en del flere købere ved de nederste (men ikke om jeg ville give 1200 kr for dem).

Men tilgengæld er jeg vild med din nye sommerkjole! Sikke et dejligt sommerligt print.

Karin said...

Ej er det resultatet?
Hvor er det da en skuffelse der er til at mærke, det har jeg intet med de først viste at gøre!

Så kan man lige så godt købe et par billige H&M heels, en håndfuld nitter og fatte limpistolen..Vupti DIY projekt!

hmm..jeg var ellers også vild med dem da de første billeder kom ud (og villigt til at betale for dem) men nu gemmer jeg kortet væk igen.
/karin
fashionistaen.blogspot.com

Susie said...

I still like, må jeg sige:). Jeg tror det oprindelige design, med tiden ville blive en øjenbæ i ens skab. En af den type designs, man ville tage frem og tænke "det er måske lige lidt meget nok";). Sådan har jeg det faktisk allerede nu, når jeg genser dem. Og jeg var ellers helt vild med dem, da jeg så dem første gang.
Jeg har bestilt de cremefarvede, men ville også sagtens kunne overtales til at gå med de lyserøde;))

Susie
www.stylemeupplease.blogspot.com

O'Style said...

Woww!

xx

Miss Jeanett said...

@ Ianna
Helt sikkert - de sorte er okay, hvis man ikke havde set de andre promo billeder først. Jeg vil bare ikke betale prisen.

@ AT
Hmm... det ved jeg nu ikke om jeg er enig i. Jeg kender mange der nu har droppet ideen om et af de par sko, fordi de nu er for "ordinary". Men måske har du ret - måske appellerer de nu til flere. Og tak mht kjolen - den er jeg også rigtig glad for :)

@ Karin
Jeg er SÅ enig! Selve nitterne er fine nok, men de andre sten ligner altså DIY-projekt gone bad. De ser meget billige ud. Jeg skal heller ikke ha' noget nu.

@ Susie
Jeg tror jeg ville tage dem frem og se på dem som et lille kunststykke (det var nemlig det jeg synes de var før). Men nu synes jeg bare de er tacky. Hehe sjovt at vi har forskellige smag her - hvis jeg skulle eje et par, så ville det helt sikkert være de sorte. Men håber du bliver glad for dine! Må lige holde øje med, når du flasher dem :)

Amalie said...

Ejj.. Hvor er de bare skuffende!
Jeg elskede også de første billeder, der blev sendt ud, men dem, de har valgt er bare fesne.

Skuffende!

justbecausefashion said...

thanks for your comment, u look great!

gloria

xxx G&L

Simone said...

De første billeder der kom ud af dem, var altså MEGET federe end sådan som de kom til at se ud (:
www.lady-simone.blogspot.com

Tenna Gaarde Nissen said...

Jeg er også dødskuffet! Men jeg har på fornemmelsen at de har været nødt til det. De er jo sådan lidt: Lawsuit waiting to happen. Én gang man er sur på eks'en og losser ham over skinnebenet og så har vi balladen ;)

Tenna // Glamrockaholic.blogspot.com

daisy kate said...

I'm massively disappointed, they just look so cheap and gross, they'll end up in the sale at £60 or less, definately. if you get a minute, check out my blog at www.dazedyoungmess.blogspot.com :)