Feb 6, 2010

I love Asos: Draped dresses

I'm gonna tell you one thing: I love Asos and I'll keep on blogging about it even though some don't like it. I recieved a comment (anonymous, off course!) that my blog is boring because I blog too much about Asos. Well, I have one response to that: I don't care. It's my blog so if you don't like it then no one is forcing you to read it. I do listen to you guys - sometimes you have told me that you miss more personal stuff, sometimes you want advise on fashions-related items and so on - I listen to that and I still want to make my blog better, but in the end it's MY blog and me who makes the final decisions. And wanna thank all you nice people that reads the blog and leaves comments so often - I'm very gratefull!

Okay, to "celebrate" this stupid comment I decided to do OTHER entry on Asos (haha). My heart stood still for a moment when I saw this beautiful draped dress on their webshop. That needs to live with me. Right now they only have the navy blue available and my crush is definitely on the lavender one so I'm waiting. But I'm buying it when it comes.

You can get it here for £45.

--------------------------------

Jeg har en ting at sige: jeg elsker Asos og jeg har tænkt mig, at blive ved med at blogge om det selvom nogen ikke bryder sig om det. Jeg har fået en kommentar (anonym selvfølgelig - dem der kommer med de kritiske kommentarer har aldrig nosserne til at stå ved dem) om at min blog (og mit liv?) er kedelig(t), fordi det kun handler om Asos. Dertil har jeg et svar: I don't care. Det her er MIN blog, så hvis man ikke kan lide den så er der heldigvis ingen der tvinger folk til at læse den. Jeg tager gerne imod konstruktiv kritik, da jeg meget gerne vil gøre bloggen bedre, men de der små smålige kommentarer som jeg får engang imellem gider jeg slet ikke at høre på (Fx. "Dit liv handler om Asos, det er kedeligt", "Jeg synes det er irriterende at du kalder ham "Hr. Kæreste" og "Du er for fed til at gå i overknees"). Det er altså min blog og i sidste ende er det mig der tager beslutningerne her. Jeg vil omvendt gerne takke alle jer søde mennesker der læser med fast og er så søde til at komme med kommentarer så tit. Tak!

Nå, men for lige at sætte punktum ved alt det her, så synes jeg vi skal "fejre" det med et indlæg om.... Asos! (haha). Mit hjerte stod vist stille et kort sekund da jeg fik øje på de her drapede kjoler. Jeg må altså eje den lavendel-farvede. Desværre har de kun den navy indtil videre, så jeg må vente. Men den skal jeg altså ha', når de får den.

Den kan købes her for 45£ (ca. 382 kroner).

19 comments:

Tuggie said...

åh hvor er de smukke !

Pernille said...

Wow, hvor er de fantastiske da! :)

Chelle said...

Åh de er lækre (ville dog ikke gå til min krop -hehe).

Husk at bruge koden STYLE4SPRING, som giver 20% på alt.

Vh Michelle.

rijaH said...

Du ska da også bare skrive om det du vil, det er jo DIN blog :)

Hvem vandt forresten din konkurrence? Synes ikke jeg har ku finde det nogen steder :)

Christina said...

Jeg elsker asos, ligesom dig! Folk der kommer med de kommentare der er bare smålige, de vælger jo selv at klikke ind på din blog! ;D Asos er perfekt, de har noget for enhver, hvordan kan man ikke elske det? :D

Christina/WeMakeTheRules.wordpress.com

Anna said...

Jeg ELSKER kjolen - men den er nok lige lovlig stram til min krop! ;)

Pernille said...

Hvorfor skal folk have ondt i røven over noget, som andre er glade for? Synes det er fedt, at du lige markerer dig her. Og det siger jeg ikke kun, fordi jeg også elsker Asos. Sådan er det bare. Flot kjole!

louise w. petersen said...

LOVE asos <3

Christina said...

Wowza that is one saucy dress. Both colours are hot!

Christina
Blackberry Sherbet
x

Camilla said...

Virkelig smuk kjole, specielt i den lavendel-farvet!

Tine said...

åh Jeanett, de er sååå skønne de kjoler!!

hugs said...

i began following ur blob because u blogged about asos ..just do wat u want its ur own blog...ur doing awesome

Glamour Bbey. said...

Lovely dress!
* PLEASE CHECK MY BLOG *
http://glamour-bbey.blogspot.com/

Simone said...

Hvor er de altså flotte! (:
Og hvad er det dog får nogle kommentare at komme med? Hvis at man ikke er tilfreds med det du skriver - så må man da lade være med at klikke her ind (:
www.lady-simone.blogspot.com

Louise said...

Hvor er det trist at blogverdenen på det seneste virkelig er blevet ramt af janteloven .. Keep up the good work Jeanett, din blog er fantastisk som den er, det er nok også derfor du har så mange faste læsere! :)

Anonymous said...

ÅH gud HVOR ER DE FANTASTISKE! Jeg kan ikke få armene ned! Men hvor ville jeg dog for alt i verden ønske at de var bare en lille smule længere (176 cm er ikke det fedeste til det korte asos-tøj).

Miss Jeanett said...

Ej, hvor er i alle bare super fantastiske - mange, mange tak!! I er så søde!

@ Chelle
Mange tak! Det gør den jo lige lidt billigere ;)

@ hugs
Thank you so much! :)

@ Anonym
Jeg er 178 cm så jeg kender godt problemet. Jeg skal nok flashe kjolen, når jeg køber den. Så kan du jo se hvor kort den er på mig.

Liv said...

Draperinger er de bedste :)

Maria said...

Jeg er selv total ASOS-fan, og folk der synes det er forkert kan da bare lade være med at læse med :P
Forresten så er der 20% rabat hvis man bruger koden ASOSLOVE netop nu, bare et lille tip ;)

Tak for en god blog.

/Maria - Dette er ikke en dagbog