Feb 26, 2010

On my hate list

Normally I blog about things that I like, but this entry is an ecception. We're heading towards a warmer season and that means more summer-y clothes. That probably means that one of the things on my fashion-hate list will re-appear: the cropped leggings. I hate those! They make all womens legs look short - I don't get why people wear them?! It looks terrible. In my world you either wear long leggings, stockings or nothing. Pick one and stick to it.

-----------------------------

For det meste blogger jeg om ting jeg godt kan lide, men det her indlæg er lige en undtagelse. Inden længe bliver det (forhåbenligt) varmere i vejret og vi finder derfor det lidt mere sommer-agtige tøj frem. Det betyder nok også, at en af mine ultimative hade-ting dukke op igen. Nemlig de korte leggings der stopper midt på skinnebenet. Jeg HADER dem. Det ser så provins-agtigt ud og samtidigt får det folks ben til at se kortere ud. Enten så har man helt lange leggings på, strømpebukser eller bare ben. Ihhh altså...

18 comments:

Maria said...

Det er SÅ rigtigt det der!
Især når det også er i hadefarven hvid!

Håber du har/har haft en god ferie :)

/Maria - Dette er ikke en dagbog

Anonymous said...

haha hvis der er nogen der klæder sig prolle agtigt, er det da dig. fej for egen dør først.

Anonymous said...

Kunne ikke være mere enig!!!!!! HADER dem....... :)

Sanne :)

Camilla said...

kunne ikke være mere enig! det ser så konfi-agtig ud, og at dem på bileldet er hvide, gåør det jo ikke meget bedre ;)

madeleine said...

thats the funniest thing, because I can't stand them either. And of these leggins have lace at the end as well, it just looks gross!

Chaos said...

Jeg er meget enig. De er gyselige! - Og så har du endda valgt den mest rædderlige model i farven hvid. Hvide leggings hører konfirmander til, hvis nogen overhovedet SKAL gå med dem. :D

Milla said...

Og så er der mig der ikke kan lide mine ben fra knæet og op, som altså vælger korte leggings fordi de lange er for varme :p

louise w. petersen said...

...er SÅ enig - de gør bare ik noget godt for nogen!! så skal det da lige være til et par tårnhøje stiletter og en tunika-ting til én eller anden random sommerfest sydpå (been there, done that faktisk sidste år, men til mit forsvar var de sorte og ja - de er for længst smidt ud:) ...hvide leggins generelt er altså bare heller ik lige mig..

The Princess Wishlist said...

Hørt hørt hørt!!!! :)
Håber at du har haft en god tur, der ser bestemt dejligt ud.

//Betina

Simone said...

Meget godt billede du har fundet til indlægget - viser ret godt hvor grimt det ser ud også er det endda hvide, hvilket ikke gør det meget bedre (:

Kimmie said...

Helt enig, og Odense-tøserne er rigtig gode til dem! Puha.

Miss Jeanett said...

@ Anonym
Prolle agtigt? Åhhh anonyme kommentarer er bare totalt ynglings. Det er SÅ fedt, når folk ikke har nosser nok til at stå ved deres kritik og derfor istedet gemmer sig bag anonyme kommentarer.

Tak til jer andre - fedt at se at jeg ikke er ene om den holdning!
Thanks guys - I'm glad to hear that I'm not the only one that hates these!

Louise Haack said...

Jeg synes nu godt nogle personer kan worke leggings som stopper midt på skinnebenet. Hvad er forskellen på leggings som stopper midt på skinnebenet og stramme jeans som er smøget op og stopper midt på skinnebenet? :) Farven hvid og leggings går dog slet ikke sammen synes jeg. Hvem har som mål at have hvide ben? Det forstår jeg ikke :)

Marie-Louise said...

hey, det er helle ik mig, men synes virkelig det kommer an ppå hvem du er, hvordan du ser ud og hvad du sætter det sammen med, fordi nogen ka altså godt have det :) det er ligesom så meget andet... det er vel lidt ligesom så meget andet tøj, nogen kan have det, andre kan ikke ;)

Anonymous said...

hej!
ihhh første indlæg gik der koks i! nå men det er heller ik noget jeg selv ville rende rundt i MEN derfor kan det altså godt se pænt ud til nogen. Det kommer an på hvordan man ser ud, hvem man er og hvad du sætter det sammen med :) Det er vel ligesom så meget andet tøj, nogle kan have det andre kan bare ik ;)

Tille said...

Enig med Milla.. Jeg bruger tit sådan nogle leggins (dog ALTID i sort) om sommeren, simpelthen fordi jeg har meget svært ved at få farve så mine ben er totalt hvide og så er jeg bare ikke særlig tilfreds med dem..
Men der er altså også nogle ting som andre går i som jeg ikke forstår så tak for den forskellige og brede smag! :)

Cille said...

Jeg har ikke figur til at gå i shorts, og vil ikke dø af varme i lange leggings. Derfor går jeg i disse (dog i sorte) og synes faktisk at det ser ganske ok ud ;o)

marlene said...

åh jeg kan ikke undvære leggins-men det er nok mest fordi mine lår ellers skraber mod hinanden og til sidst bliver man lidt hudløs (av og adr)...så derfor er jeg jo så glad for leggins...og om sommeren kunne jeg ikke finde på at gå i de lange
men hvide leggins kommer jeg aldrig i!