Feb 18, 2010

Paradise Hotel: Amalie

I'm so sorry that this is in danish, but I HAVE to post this. It's soooo funny. This is one of the contestants of the news season of Paradise Hotel in Denmark. She's SOOOOO uintelligent. She says the weirdst things.

-------------------------

Jeg bliver altså nødt til, at dele det her med jer. "Best of Amalie Uge 1" fra Paradise Hotel. Jeg ved godt, at det ikke er så sødt at gøre lidt grin med pigebarnet, men come on? Hvis man stiller op til Paradise Hotel, så ber man vist selv om det. Videoen indeholder bla. den berømte russisk-roulette-kommentar (som også får Stina til at se mindst lige så dum ud - hun har vist heller ikke en helt klar idé om hvad russisk roulette er. Det er et liiiidt mere dødeligt spil end noget af det man kan spille på casino). Latter forlænger ens levetid, så tak til Amalie for lige at ha' sørget for at vi alle bliver mindst 100 år!

6 comments:

Simone said...

HAHA.. Hun er virkelig ikke særlig klog :b
www.lady-simone.blogspot.com

BetinApple said...

jeg tør ikke se det der mere. jeg så videoen igår og tog mig derefter i at lave dobbeltkonfekt (ala meget mere gladere..) konstant. argh -.-

Cille said...

Jeg kan slet ikke se den til ende, mine tæer retter sig aldrig ud igen ;o)

Camilla said...

Hun er virkelig fantastisk at have i det program! God underholdning. Det bliver da rimelig trist, hvis hun ryger ud :b

Tine said...

Jeg synes også hun er super skæg men jeg synes nu også at hende Stina damen er rimelig strid ved hende og generelt er det ved at være liiidt synd for hende Amalie. Er godt klar over at det er det man går ind til når man stiller op i sådan et program, men tingene kan altid klippes godt sammen så vi andre kan more os :)

Julie J. said...

Hun tænker virkelig ikke før hun snakker - det da vildt :O