Feb 7, 2010

Twitter

I have gotten a few comments and mails where you guys are asking me if I'm on twitter - and I am! You can follow me here. Now I'll go to the gym before my place is gonna be filled up with guys watching the SuperBowl all night. Why did I say yes to that last night?

-------------------------------

Jeg har fået et par mails og kommentarer fra et par stykker af jer, der gerne vil vide om jeg er på twitter - og det er jeg! I kan følge mig her. (det må være forbi mit twitter-link her på bloggen er lidt langt nede, så i ikke kan finde det). Nu vil jeg smutte til træning inden min lejlighed bliver fyldt med gutter der skal se SuperBowl live hele natten her. Hvorfor sagde jeg ja til det i nat?

4 comments:

marlene said...

Hej :-)
Jeg kan se at du bruger blogspot ligesom mig og ville høre om du kunne hjælpe mig med noget.
Jeg kan ikke finde ud af at lægge billeder fra ginatricot på bloggen eller bare gemme dem på min com. Kan se du har lagt billeder op fra ginatricot, så håbede du ville fortælle mig hvordan :-)
Hvis ikke-forstår jeg godt-og hvis ellers tusind tak.
vh marlene

Miss Jeanett said...

Hej Marlene!

Jeg bruger ikke Gina Tricots "blog-funktion", da jeg ikke synes den fungerer så godt. Synes ikke det ser pænt ud og tit er prisen ikke med. Jeg laver simpelthen bare et screen print af siden (det gør man med den knap du har på dit keyboard der hedder "PrtSc" (står for print screen). Derefter åbner du et billederedigerings program som fx. Paint eller Photoshop. Åben et nyt "dokument" i en af programmer og tryk derefter på Ctrl+V. Og så beskærer du bare indtil du synes det er pænt og gemmer. Og voila! Håber det gav mening?

marlene said...

Ja det gjorde det :-) Mange tak for hjælpen-og rart at høre at det ikke bare er mig der er dum mht gina tricots billeder-kunne simpelthen ikke få det til at fungere.
Endnu en gang tak :-)
vh marlene

Miss Jeanett said...

Var da så lidt - glad for at du fandt ud af det! ;)