Mar 29, 2010

Atelier Versace - Spring 2010

Jeg over disse billeder for et par dage siden - de er Atelier Versace's Lookbook for spring 2010. Jeg vil blankt indrømme, at jeg er en sucker for store, glamourøse gallakjoler på den røde løber. Jeg elsker, når det er Award-season i USA med bla. Gloden Globes og Oscars - det er altså så lækkert, at se alle de smukke lange kjoler (og mener det er et absolut no-no at dukke op til The Oscar's i en lille cocktailkjole). Derfor sad jeg også og savlede big-time, da jeg så den her lookbook. Hvor er det bare nogle smukke kjoler! Der må været gået en prinsesse tabt i mig...
Min favorit er den sølvgrå her øverst (fuld-længde billede lige hernede under) - hvilken kan i bedst lide?


Atelier Versace's Spring 2010 lookbook - love it! I've always had a thing for long red carpet-dresses. I love the grey-silver one in the first picture. Which one is your favorite?

Picture credit: Versace

3 comments:

Anonymous said...

De er virkelig også flotte - det er kunst! :)

Kimmie said...

Den blå er helt klart min yndlings! Hold da op! Når jeg (for det sker nemlig ;) ) skal til oscars så ville jeg have den på!

Miss Jeanett said...

@ Christina
Helt enig! Der er små kunststykker i sig selv!

@ Kimmie
Sjovt, det er faktisk den jeg mindst bryder mig om. Er ikke så vild med kjoler der er korte foran og lange bagved. Tilgengæld er farven fantastisk!