Mar 7, 2010

Me on stage

Den crazy projektuge sluttede igår med et gigantisk show på skolen, hvor de bedste projekter vandt lidt cool cash. Jeg var, som jeg før har nævnt, jo i "Eventgruppen" som ikke lavede noget projekt, men istedet skulle lege journalister i en uge og dække hele projektet. Det har været super sjovt og lærerigt, men en skoleuge der hedder mandag-lørdag er altså lidt hård, så jeg glæder mig lidt til de normale uger igen (og påskeferie lige rundt om hjørnet, yeah!). Nå, men lederen på vores studie skulle igår bruge en til at komme op og trække en vinder blandt puplikum og det endte med at jeg blev hevet op på scenen for at lege "Kategorina" - som ses her på billedet. Os i "Eventgruppen" blev også hevet op på scenen, hvor vi fik et stort tak og blev belønnet med biografbilletter - nice! Idag skal jeg bare slappe af. Måske smutter jeg til træning, hvis jeg kan overskue det.

-----------------------------------

The projectweek is over and today is just gonna be all about relaxing and doing nothing. It has been a fun week, but also hard having school 6 days in a row. I ended up on stage last night because the leader from my school needed some one to find a winner among the audience. That's where the picture is from.

2 comments:

Kristine said...

Det outfit ser superfint ud, hvor er den grå bluse med pailletter fra?

Miss Jeanett said...

@ Kristine
Mange tak :) Den er faktisk nude-farvet med guldpalietter, men lyset er bare lidt underligt på billedet. Den er fra Asos :)