Mar 16, 2010

Reunion stripes

Jeg har her til aften været iført dette mens jeg har brugt aftenen i selskab med Mathilde, Anita og Julie - en del af dem der er med til at planlægge vores folkeskolereunion. Vi har allerede haft et møde, men der er en del der skal klares, så vi er langt fra færdige. Vi har dog fundet et sted at holde det, fundet et sted vi vil bestille mad fra (og valgt menuen) og kommet frem til, at vi vil holde festen for hele årgangen samlet. Jeg glæder mig allerede selvom det først er i september (og er begyndt at tænke på mulige outfit haha... god undskyldning for at købe noget nyt!). Det bliver sjovt at se dem alle sammen igen. Vi er blevet spredt lidt igennem årene - nogen bor bla. i Florida og Vietnam. Der er også kommet en del børn til: der er alene i min gamle klasse blevet født 7 børn siden vi gik ud i 2000. Jeg er pænt bagud...


This is what I've being wearing today. I've spent the evening together with 3 girls from my elementry class. We're trying to plan our 10-year reunion (party) which is this year. Weird that it has already been 10 years since we left elementry school. Some of my old classmates are now living in Florida and Vietnam. Some of my classmates also have children... we're growing up so fast. Too fast if you ask me.

4 comments:

Pia said...

I like, those glitters on it!

Tine said...

Uha. Du er 24, ikk? Jeg er 21 og i min klasse er der 7 gravide/og eller med børn. Jesus christ, jeg fik helt stress på deres vegne da jeg opdagede det.

Miss Jeanett said...

@ Pia
Thanks Pia! Me too :)

@ Tine
Hehe nej, jeg er faktisk 25 (gisp!). Og wow, det var mange! I vores er der som sagt blevet født 7 og der er 2 der venter sig pt. I min klasse er det alle pigerne der får børn. Der er ingen af drengene der har fået endnu. Er det også sådan hos dig?

ANATXU said...

You look so pretty! I love your top!!Kisses from Spain!!!