Apr 6, 2010

In bed with Gossip Girl

Jeg har haft endnu en sløj dag - har simpelthen haft SÅ ondt i maven, så har bare ligget under dynen. Jeg fik dog lavet en enkelt produktiv ting i dag: jeg har fået bestilt tid hos min frisør til at få farvet de mørke rødder. Det skal helst ordnes inden et par specielle ting jeg skal her i april - bla. er den ene noget vi skal på vores årsdag. Nå, men som sagt har jeg brugt dagen herhjemme under dynen i selskab med bla. det nye afsnit af Gossip Girl. Nøj, hvor var det et dårligt, dårligt afsnit. Ikke fordi det var kedeligt, men pga alle de dumme ting der skete. Jeg HADER seriøst Jenny (aka Super Egoisten).


I've spent the day in bed since I'm not all well. I've been watching the new episode of Gossip Girl called "The Inglorious Bassterds". I hated it. Not because it was boring, but because of all the bad things that happened. And god, I hate Jenny!

7 comments:

Simone said...

Ja, ud med Jenny. Hun ødelægger seriøst det hele i GG. Men nøj, hvor var det et sørgeligt afsnit :(

Cecilia said...

Åh nej, god bedring til dig søde!

Jeg sidder også lige nu og ser det nyeste afsnit af GG..

Miss Jeanett said...

@ Simone
Ja, ud med hende! Og det var det... dumt, dumt afsnit!

@ Cecilia
Mange tak søde! Hvad synes du så om afsnittet?

Katrine Brügmann said...

hun er SÅ træls!!!! og iiiih, nu gik det lige så godt for chuck og blair:(

TehrenAnaiis said...

im watching that episode right now and i have to keep pausing it and "collecting" myself. someone needs to slap that jenny!

MELISSA Z. said...

I've just discovered your blog and I love it so much!

If you want, check out my blog and leave a comment. Thanks a lot.

www.abitoffashion.com

Anonymous said...

Tak!! Endelig en der ikke bryder sig om Jenny!! :-) Jeg syntes hun er alt for "wanna be cool" og prøver at være ligesom de blair og serena selvom hun er meget yngre. Blair burde sætte hende på plads! hehe

- J