Apr 5, 2010

Last day of easter

Øv, jeg kunne altså godt klare en uges påskeferie mere. Ikke at jeg skal brokke - jeg skal kun i skole tirsdag og onsdag i denne uge og så har jeg weekend allerede. Men alligevel. Både Hr. Kæreste og jeg er fortsat små-sløje, men jeg kom alligevel ud af sengen og fik spist en sen frokost (og kage... ups) med min søster. Dejligt at se hende igen! Fik snakket om alt muligt - bla. rejser (hun skal snart en uge til NYC med hendes Hr. Kæreste... snyd), så i får lige et billede af mig og søs (ca. 7 og 4 år) på vej til Spanien. Hvor meget elsker i lige vores matchende outfits? Ret meget, ikke?

Husk at jeg pt opdaterer min linkliste i bunden - smid en kommentar, så putter jeg jer på (i skal dog linke til mig på jeres blog + jeres blog skal være mere end 1 mdr gammel).


I'm not feeling awesome today (a bit of a cold), but I managed to meet up with my sister for a late lunch. So great to see her again!

6 comments:

Senette said...

Vi kan godt bytte links :)

fashionisonfire.blogspot.com

Miss Jeanett said...

Cool, jeg adder jer når mit link er på jeres blog. Bare let me know! :)

Love it or shove it! said...

Ih hvor er i søde i matchende outfits, det praktiserede min søster og jeg(Eller nok rettere min mor) også meget da vi var små. Så hyggeligt. :P

Cecilie said...

Ser enormt hyggeligt ud:)
Vil du linke mig på din blog?

http://choicewithnoise.blogspot.com/

//Cecilie

Miss Jeanett said...

@ Love it or shove it!
Haha det må være et mor-gen der får dem til at gøre den slags. Det er super hyggeligt - og dejlige billeder man har nu som ældre!

@ Cecilie
Det vil jeg gerne, hvis du linker tilbage :)

Senette said...

Dit link har været på vores blog i lang tid :) Det er bare kun de 10 seneste opdateret blogs, som bliver vist på siden :)