Apr 10, 2010

Mixed

Okay, det her bliver lidt et blandet indlæg. Jeg sidder i toget på vej mod KBH, drikker min chai latte og tjekker lidt nyheder osv. Inden jeg smuttede ud af døren nåede jeg lige at opdage, at den ene Topshop kjole jeg havde købt på Ebay var kommet. Så den er kommet med mig til KBH - dog stadig i indpakningen. Glæder mig til at prøve den på, når jeg ankommer hos Kat. Vi skal bare ha' en hyggedag med sladder, film og lækkerier. Det bliver så hyggeligt! Jeg opdagede desuden lige, at den nye 3. sæson af en af mine ynglings serier True Blood starter d. 13. juni i USA. Fantastisk! Det var så næsten "kun" lige et års pause den tog sig. Det glæder mig vildt til. Siden Buffy the Vampire Slayer (ja, jeg er KÆMPE fan), så synes jeg ikke der har været så mange andre vampyrserier der har fungeret. The Vampire Diaries var god i starten, men den er jeg nu ved at gå lidt kold i. De sidste par afsnit (jeg følger dem i forhold til USA - jeg ser det ikke på TV3) har virkelig, virkelig været kedelige og rodet. Glæder i jer?


I'm on my way to Copenhagen to visit my good friend Kat. We're just gonna have fun girlsnight with gossip, movies and snacks. I found out that one of my favorite shows True Blood is back on June 13th with its new 3rd season. Can't wait! Best vampire TV series since Buffy the Vampire Slayer.


Pictures: HBO.com / Perez Hilton

4 comments:

No.3 said...

Nå, jeg er ellers vild med the sidste par afsnit af Vampire diaries - følger det også i forhold til USA. Jeg synes det er vildt spændende og underholdende, kan næsten ikke vente til næste!! Hehe :)

http://www.xno3.blogspot.com/

Janni C. C. said...

Ja, jeg glæder mig voldsomt meget! Det er bare så lang tid til den 13. juni -.-
Synes dog stadig godt, at jeg kan lide Vampire Diaries. Men ja, det er ved at blive lidt rodet efterhånden :)

Susie said...

ELSKER også bare Buffy, dog blev den sidste sæson noget tam. Jeg har nok set serien et sted mellem 5-10 gange:D. Har dog endnu ikke fundet en afløser endnu. Måske skulle jeg tjekke True Blood:)

Susie
www.stylemeupplease.blogspot.com

Sabrina Carina Kristensen said...

Jeg kan ikke lade være med at se The Vampire Diaries ! Jeg synes det bliver mere og mere spændende for hver gang. Ser den også i forhold til USA.
True Blood kan jeg slet ikke døje. Jeg synes netop den er kedelig og langtrukken.

Sabrina.
http://ledmigikkeindifristelser.blogspot.com