Apr 13, 2010

New SATC poster

Photobucket

De har godt nok skruet op for promotio-maskinen mht den nye Sex and the City film i øjeblikket. Først kom den nye extended trailer for en uges tid siden og nu har de netop udgivet denne nye plakat. Den er godt nok også en del federe end den første de kom med som var ret kedelig. Kjolen hun har på er en hun også bærer i filmen (mener det er til en middag med Aidan). Hvad synes i om den her?
PS. Og tillykke med fødselsdagen lilbro'. 16 år and counting!


This is a new poster for the upcoming Sex and the City: The Movie 2. I like this one better than the first they made for the new movie. What do you think?


Picture credit: HBO.com

8 comments:

Annette said...

Den er meget pænere end den første, det vil jeg give dig fuldstændig ret i. Glæder mig til at den kommer :D

Stine said...

Jeg kan rigtig godt lide kjolen, og jeg glæder mig også super meget til filmen.

Ps. rigtig fin blog! :)

Stinesrum.blogspot.com

Fashion Affairs said...

Den er da ret flot, men jeg synes, det er for dårligt de tre andres navne ikke er på. Ej heller billeder. Man kommer jo i biografen for at identificere sig med alle fire kvinder. Ikke kun Carrie :-)

Ciao'
Emma

http://fashion-affairs.blogspot.com/

Veronika said...

I like this second one more for sure!!! :) I soooo cant wait for the movie!!! Yaay

Christiane Falke said...

Jeg synes til gengæld den ser lidt plastc fantastic ud, og det får hun også høvl for, af bl.a. Perez Hilton - Meeen, så faldt jeg over et interview med hende på british vogue. Det kan godt være der er retoucheret lidt på plakaten - men hun er dælme stadig gudeskøn!
Kh. Christiane Falke

cfalke.wordpress.com

AT said...

Ej hvor er det ærgeligt at de har finpudset den så meget. Det er SÅ tydeligt! Og hvad sker der lige for hendes knæ? det ser lidt skarpt ud...

Men ja meget mere spændende plakat end den forrige, lækkert kjole osv. Jeg kan snart ikke vente længere med at komme ind og se den! :)

Cecilie said...

Den er en forbedring i forhold til den første - føj, jeg synes den var ringe. Men den her er jo slet ikke så tosset - og wow, en lækker kjole :)

//Cecilie
www.standarddansk.blogspot.com

Mathias said...

Men hvad synes du om kjolen, Jeanett? :) Jeg kan bare godt li' dine shorts.

Mvh
En rar dreng

Tjittjat.blogspot.com
Nu med casio og origami!