May 18, 2010

My day in pics

Her er lige 3 snapshots fra min dag. 1: Hvordan jeg så ud først på dagen. 2: Til træning sammen med Tina. Jeg var SÅ sej i dag - jeg slog min træningsrekord og kom helt på at forbrænde 600 kalorier!! Yessss. Løbeturen på billedet der endte oppe på 7 km. Jeg har tænkt mig at trappe lidt op med træningen til min 2 (gerne 3) gange om ugen, så jeg kan blive super hot til Cypern. 3: Fortjent Submarine aftensmad med Tina efter træning. Nej, den der bagekartoffel med hvidsløgssmør er ikke min. Øhhh... de er begge to Tinas (eller noget).


My day in pictures. 1: What I looked like earlier today. 2: At the gym - having a great walk/run. 3: Dinner at Submarine with Tina.

5 comments:

Tanja said...

Hvor er du sej!

Jeg har kun formået at være oppe på 5km, så 7 er helt uoverskueligt for mig:)

Julie said...

Hej Jeanett
Jeg har lige fundet vejen til dig blog og vil bestemt følge med her. Tror jeg genkender dig fra Ts, kan det ikke passe?
Jeg vil lige høre dig om hvor de fine blå øreringe er fra? De er da fantastiske:-)
Kh Julie

danishwardrobe said...

WTF! Du er sgu sej ;)
respekt respekt.
og om maden var din eller ej, så lyder det i hvert fald som om du har fortjent den efter sådan en cool omgang.'
Respekt ;)
/danish wardrobe - christine

E:J said...

Uhh, det der med træning og submarine kunne være mig (bortset fra de 7 km på løbebåndet). Af en eller anden årsag ender jeg altid der efter at have trænet.

Miss Jeanett said...

@ Tanja
Mange tak! Det går hurtigt med formen, så hvis du er på 5 km nu, så går der ikke lang tid før du også kan tage 7 km :)

@ Julie
Ihh hvor hyggeligt med nye læsere - velkommen til :) Altså jeg har engang været på TS, men det er længere siden og jeg har ikke noget profil mere. Så måske, måske ikke? Og mange tak - de er fra Asos.com , men de er fra sidste sommer, så jeg ved ikke hvor nemme de er at opdrive nu.

@ danishwardrobe
Mange tak - fedt at det ikke kun er mig selv der synes jeg er sej haha ;) Og ja, jeg følte også at jeg fortjente det efterfølgende :)

@ E:J
Det er også okay sundt mad, så måske er det derfor vi ender der efter træning? Det er ihvert fald bedre end det meste junkfood man kan købe.