May 22, 2010

YSL arty oval ring

Er det her løb kørt eller er de stadig til at opdrive? Jeg har haft drømme om disse ringe 3 nætter i træk nu - det må da være et tegn? De her to farver er dem jeg helst vil have. Nogen der ved om de stadig kan fås? (udover end på Ebay - er ikke glad for at købe så dyre ting på Ebay. Er bange for de er fake). Til jer er dem der ikke har set disse ringe før, så er de fra YSL (Yves Saint Laurent), hedder Arty Oval ring og koster omkring 1100 kr pr stk. De har været ekstremt hypede i blogland (jeg er bare sent på den, da jeg indtil fornylig faktisk troede de var meget dyrere).


I've fallen in love with these rings from YSL (yeah, a bit late - I know). Any of you where I can buy one? Or is it two late? I would prefer one of these two colours.

6 comments:

Kittie said...

Du kan købe den lige her: http://www.net-a-porter.com/product/39754
Der er desværre ikke flere af de røde - synes nu også de blå er flottere. Og som du siger koster den faktisk 1116,50 kr.
Håber det hjalp lidt (:

http://wunder-barn.blogspot.com

Kittie said...

Sorry - havde ikke lige set, den var udsolgt. Vil lede videre for dig! (:

Miss Jeanett said...

@ Kittie
Ja, den er desværre gone på Net a Porter. Men mange tak - og sig endelig til hvis du finder den! Vil helst havde den i den korale-farve, men ellers er den her blå også fin!

Leah said...

Fabulous rings... I love them too. xoxo

Anonymous said...

Hej Jeanett

Ringene kan stadig fås på www.saks.com under YSL - der er flere farver at vælge imellem. jeg har selv købt ringen i turkis og den er virkelig et favorit køb, så kan kun anbefale den.

Mange hilsner fra Christina

RepublicOfChic said...

Even if you're too late, I'm sure you can find similar ones on ebay or etsy. I've heard so many bloggers say that :)

Much admiration all the way from India :)

Also, following you :)