Jun 23, 2010

Gina Tricot SALE

Puha har været på arbejde i dag og selvom jeg er rigtig glad for mit arbejde, så er det altså bittert at stå inde i en butik i det her fantastiske vejr vi har haft i dag. Jeg ved ikke om i har opdaget det, men Gina Tricot er startet udsalg med 50% på rigtig meget. Bla. er denne pink kjole (som også findes i en mønsterede udgave) sat ned til kun 79,50 kroner! Synes Lynn her er SÅ fin i den, at jeg selv er begyndt at overveje den lidt (bæltet er dog Lynns eget og følger ikke med). Nå, nu vil jeg slappe lidt af inden jeg skal i seng. I morgen venter en ny dag i Gina.


I just wanna let you guys know that the sale has started in Gina Tricot where I work. Amongst other things you can get this pink dress for only 79,50 danish kroner!

6 comments:

Senette said...

Kommer der også til at være udsalg på hjemmesiden?

ooog, nu hvor du arbejder i GT, har du så hørt rygter om der skulle komme en butik i Esbjerg? - det kunne vi vildt godt bruge :D

Glamour Bbey. said...

Lovely dress

Style by modesty said...

Jeg er godt nok alt for hurtig til at lægge alt fra mig i så stærke farver, men det her har virkelig os fået mig til at overveje om man skulle ud og have den.. og som mest hyppigt brugte sætning for tiden "den ville matche perfekt til min (forhåbentligt snart) gyldne sommer tan"

Anonymous said...

Jeg var en af dem, der JUBLEDE, da jeg hørt GT skulle åbne i Odense. MEN synes godt nok det er øv, at GT er så "tarvelig" hér ift. i København. Kan du ikke præge dem, som køber ind en lille smule i den rigtige retning;-)

Miss Jeanett said...

@ Senette
Mht udsalg på hjemmesiden, så ved jeg det faktisk ikke. Men jeg kan lige prøve at spørge nogle af de andre på arbejdet i dag om de ved det. Og jeg har desværre ikke hørt noget omkring Esbjerg, men jeg tror næppe Gina Tricot har åbnet deres sidste butik i Danmark ;)

@ Glamour Bbey
Yeah, I like it too!!


@ Style by modesty
Haha den "undskyldning" bruger jeg også tit. "Jamen, den kommer til at se killer ud, når jeg bliver brun".

@ Anonymous
Ked af at du synes butikken er tarvelig. Det er ikke alt der falder i min smag, men jeg kan nu sagtens finde noget jeg godt kan lide derinde. Det er lidt lige som H&M - man skal lige lede lidt og bruge lidt tid. Vi har desværre INGEN kontrol over hvad vi får, da vi ikke selv køber ind til butikken. Det bliver bestemt oppe fra (fra Sverige) hvad vi skal have i butikken.

Guldlog said...

køb den!! helt sikkert!! pink er så flot her om sommeren, se evt mit tidligere indlæg om min vintage escada blazer i skrig pink. jeg eeeelsker den:) og acie har netop postet et indlæg med en lignende blazer, det er så fint til lyst hår, synes jeg og nu hvor man har fået lidt farve i kinderne:-)