Jun 26, 2010

Grill med Cypern-holdet

Igår var jeg til grill med det meste af holdet som jeg skal til Cypern med. Det var jo fantastisk vejr her i Odense, så det var bare perfekt! Hvor var det også skønt at grille igen! Vi fik snakket lidt praktiske ting ang ferien (leje af biler osv) og samtidigt også snakket om alle de ting vi gerne vil se og om hvor meget vi alle glæder os. 23 dage igen!
Idag skal jeg til Mikkels fødselsdag som altid er sjovt. Hans fødselsdage er lidt berømt og berygtede. Jeg smutter derud snart, men inden vil jeg lige tage en tur til træning. God lørdag!


Yesterday I had a BBQ with the most of the people that I'm going to Cyprus with in 23 days. The weather was gorgeous in Odense yesterday so that was perfect!

3 comments:

Marie said...

Den salat ser ret lækker ud! Hvad består den helt præcis af?

Style by modesty said...

nej hvor ser det hyggeligt ud! Jeg ved ikke helt hvad det er der har fået mig til at misse fuldstændig dette skønne vejr i Odense! Jeg har siddet inde med min computer!!! damn!

.. og baaaare det var mig der skulle ud og rejse!
Istedet må jeg opholde mig i det tropiske klima på LAbar, endda os iført en fierce hawaiii skjorte!

Miss Jeanett said...

@ Marie
Den var også rigtig lækker!! Jeg mener den bestod af iceberg salat, hindbær, jordbær, feta, gule peberfrugt, pinjekerner, agurk og honningmelon. Super dejlig sommersalat!

@ Style by modesty
Ej, kan du så komme udenfor i det gode vejr med dig! Det har været skønt de sidste par dage og det bliver endnu bedre i den kommende uge! Og ja, LA Bar er da lidt tropisk haha ;)