Jun 9, 2010

White nails

Der var en del kunder på mit arbejde der spurgte til min neglelak igår, så jeg tænkte der måske også kunne være nogle af jer, der var interesseret i at se. Jeg har netop købt en helt hvid neglelak. Den er HELT hvid - uden shine/perlemor. Bare plain hvid. Jeg overvejede først en fra Essie, men de er jo så dyre herhjemme i butikkerne, så jeg endte istedet med en fra Sally Hansen (et mærke jeg ikke kendte i forvejen). Jeg har kun lagt 2 lag for at få dem helt hvide og holdbarheden er fantastisk! Neglelakken hedder Diamond Strength No Chip Nail Colour (puha et langt navn!) og den helt hvide farve hedder "Flawless". Jeg købte den i Magasin i Odense til 70 kroner.


I've bought a new nail polish which is completely white. It's from the brand Sally Hansen.

7 comments:

Kathrin said...

Er vild med farven :)

E:J said...

Dejlig at se at jeg ikke er den eneste med hvid neglelak. Folk spørger mig altid hvorfor jeg har puttet slettelak på neglene. :(
-Julie

Natascha Maja said...

Love it! Jeg har også selv gået og tænkt på at købe en hvid én i noget tid. Den skal jo bare helst dække ordentligt, før det bliver kool, men din ser rigtig fin ud.
Også fin halskæde, forresten!

Miss Jeanett said...

Tak tøser - jeg synes også selv det ser super cool ud. Tror det bliver en af mine favoritter i løbet af sommeren!

@ Natascha Maja
Mange tak! Den er bare fra Gina Tricot (halskæden, altså).

Anonymous said...

Lækker jakke du har på. Hvor er den fra?

Miss Jeanett said...

@ Anonymous
Ehmm... den er fra Gina Tricot (*surprise surprise* haha - ja, hvad kan jeg gøre... jeg er vist "arbejdsskadet") og koster 299 kr. Vi har stadig flere af den her i Gina Tricot i Odense og den er vist også stadig på webshoppen.

Guldlog said...

Ej, hvor er det fint. Og meget sommerligt:)

Mvh