Jul 26, 2010

Hungover-boys

PhotobucketPhotobucket

Der er en paa disse billeder der i dag har kamp-toemmermaend og det er ikke mig. Drengene faldt i et stort hul (der var fyldt med alkohol) igaar, saa de er alle ret kvaestet idag (to af dem er ikke engang staaet op endnu - og klokken er 14 hernede). Derfor slapper vi af i dag, men i aften skal vi ud og spise til solnedgangen paa en oede strand som nogle af de andre har fundet. Det er i dag ogsaa 4 af holdets sidste dag, da de flyver i morgen tidlig (vi andre snupper lige 8 dage mere), saa derfor skal to af dem ogsaa med os ud og spise. Nu vil jeg smutte i poolen!
Billederne her er taget igaar aftes paa havnen i Agia Napa - lige inden vi gik paa Fiji-restaurant.


Most of the guys are pretty hungover today because they all went a bit crazy in the bar last night. These pictures of me and Mr. Boyfriend where taken last night at the harbour in Agia Napa.

7 comments:

Rikke'M said...

Rigtig fine billeder. Hvor er du flot :)

Tanja said...

Hvor sødt at i faktisk matcher i jeres farver i tøjet:)

Anonymous said...

Ej en sød nederdel! HVOR er den fra? (Og nu må du simpelthen ikke svare at det er et cypern-køb, hehe)

Fortsat god ferie. Dejligt at du er så aktivt herinde, og tager os andre der blot holder "hjemmeferie" med ned sydpå :)

Miss Jeanett said...

@ Rikke'M
Mange tak :)

@ Tanja
Oh my god, det opdager jeg foerst nu! Hahaha hvor er det sjovt. Det havde ingen af os lagt maerke til!

@ Anonym
Tak - jeg er ogsaa glad for at i gider at "rejse med" os. Nederdelen er fra Asos. Min er den farve der hedder "coral" og den er paa udsalg her:
http://www.asos.com/Asos/Asos-Pleat-Detail-Tulip-Skirt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=884171&cid=3149&Rf-800=-1,15.000&sh=0&pge=2&pgesize=20&sort=-1&clr=White

Anonymous said...

Hvilket kamera bruger du til at tage alle disse skønne billeder? Håber du har en fantastisk tur, billederne er i hvert fald lækre.

Anonymous said...

er vild med det nederste billdede, i ser så søde ud.

ps. du er vildt god til at sætte tøj sammen. i looove your outfit:)

Miss Jeanett said...

/Anonym 1
Mange tak! Jeg har et Nikon kamera som jeg mener hedder D40. Jeg har selv koebt en lidt bedre linse til det end den der oprindeligt fulgte med. Men jeg ville egentlig gerne ha' en endnu bedre linse endnu. Det maa blive naesten gang jeg har lidt penge i overskud ;)

/Anonym 2
ihh hvor er du soed! Mange tak! :)